Kuu aja jooksul on Klettenberg, kes juhib ühtlasi Eesti kohalikku edetabelit, tõusnud tervelt 43 koha võrra. Suure panuse andsid head esinemised Moskvas ja Tšerniahovskis, seal hulgas Moskva CSI3* grand prix sõidu võit.

Märkimisväärsed 96 kohta tõusis Rolex Rankingus ka Rein Pill, kelle edetabelikoht on nüüdsest 342. Kolmkümmend kohta ülespoole ehk 140. positsioonile jõudis Moskvas mitmed võidud võtnud Tiit Kivisild. Statistiliselt enim tõusis edetabelis Moskvas kogutud punktide arvelt Andres Udeküll, kes kerkis 125 positsiooni võrra, mis annab tulemuseks koha number 931. Udekülliga võrdselt on punkte kogunud Ebbe-Liisa Sõnajalg.

Edetabelist leiab eestlastest veel Urmas Raagi, kelle kohaks 374, Heiki Vatseli kohalt 985, Hanno Ellermanni kohalt 1110 ja valitseva Eesti meistri Kätlin Sehveri kohalt 1658.

Edetabeli kaks esimest kohta on hõivanud möödunud olümpiamängude kaks parimat - juhib kanadalane Eric Lamaze, teisel positsioonil on äsja Euroopa meistriks kroonitud rootslane Rolf-Göran Bengtsson, kolmas on ameeriklane Mclain Ward.