Kuni 150-sentimeetriste takistustega võistlussõidus saavutas esikoha Rein Pill hobusel Virgin Express ning teisele kohale tulid Tiit Kivisild ja Torrero.

Rolex rankingu punkte kogus ka Hanno Ellermann ratsul Quality Time, saavutades auhinnalise viieteistkümnenda koha ning jõudes MK arvestuses seitsmendale asetusele. Gunnar Klettenberg, kes oli hobusel Bingo kaheksateistkümnes, sai aga MK arvestuses kirja üheksanda koha punktid.
Punktiarvestuste erinevus tuleneb asjaolust, et võistlusest võtsid osa ka Lääne-Euroopa liiga sportlased, kes Kesk-Euroopa liiga MK etapilt punkte koguda ei saa.

Lisaks võistluse põhisõidule saavutas Pill eile peetud 135-sentimeetriste takistustega parkuuris hobusel Tourans teise koha. Ellermann oli samas sõidus ratsul Tadmus samuti auhinnaline üheteistkümnes.

Enne Leszno etappi hoidsid Pill ja Klettenberg Kesk-Euroopa liiga põhja regioonis võrdsete punktidega seitsmendat kohta. Peale käesolevat võistlust tõuseb aga Pill teisele ning Kivisild viiendale kohale. Liiga regiooni liiderist, venelasest Arseny Shpakovskyst jääb Pilli lahutama vaid mõne punkti suurune vahe.