Tiit Kivisild ja Torrero saavutasid samas sõidus nelja karistuspunktiga seitsmenda koha. Rein Pill ja Virgin Express platseerusid üheteistkümnendal ja Hanno Ellermann ning Quality Time TN kaheteistkümnendal kohal.

Päeva esimese sõidu, milleks oli noortele ratsanikele suunatud kahefaasiline parkuur kõrgusel kuni 125 sentimeetrit, võitis soomlane Petra Heikkinen hobusel Tamara. Eestlastest olid parimad Kätlin Sehver ja Lord Leu, kes saavutasid auhinnalise kolmanda koha.

Noorte hobuste võistluses, kus parkuuri kõrguseks oli 120-150 sentimeetrit, saavutas võidu Hanno Ellermann hobusel Wizzerd. Teiseks tuli sakslane Thomas Kleis ratsul Questa Victoria ning kolmas oli Tiit Kivisild hobusel Calina.

Esikümnesse jõudsid ka Gunnar Klettenberg ja Julios Son kuuenda, Katrin Pill ja Styling seitsmenda ning Heiki Vatsel ja Windbreaker kaheksanda kohaga.

Päeva eelviimases sõidus, milleks oli kiirusparkuur kõrgusel kuni 135 sentimeetrit, võtsid eestlased kolmikvõidu. Parima tulemuse tegid Heiki Vatsel ja Fee. Teiseks sõitsid end Gunnar Klettenberg ja Ulrike R ning kolmandaks tulid Hanno Ellermann ja Poncorde.

Esikümnesse jõudsid eestlastest ka Andres Udeküll Ex Caliburil, kes olid seitsmendad, ning
Gunnar Klettenberg Bingol  üheksanda tulemusega.

Võistluste jooksvate tulemustega saab tutvuda veebilehel:
http://online.equipe.nu/en-US/pages/competitions/740.

Tallinn International Horse Show´l jagatakse MK arvestuse punkte kolmest sõidust: neljapäevasest kuni 145 cm kõrguste tõketega parkuurist, mis peetakse nn tabel C põhimõttel; reedesest ümberhüpetega 150 cm parkuurist ning pühapäevasest Alexela GP-st ehk ümberhüpetega 155 cm parkuurist.

Arvesse lähevad kõik kolm sõitu. Aprillis Šveitsis toimuvale finaali kvalifitseeruvad liiga kolm paremat.

Eestit esindab FEI Maailma Karika Kesk-Euroopa finaalsõitudes kogu takistussõidukoondis koosseisus Rein Pill, Gunnar Klettenberg, Tiit Kivisild, Hanno Ellermann ja Urmas Raag.

Lisaks koondislastele teevad eestlastest CSI taseme sõitudes kaasa ka Heiki Vatsel, Andres Treve, Katrin Pill, Andrus Kallaste, Andres Udeküll, Margit Mägi, Triin Bergmann, Rainer Hõim ja Marin Varblane.

Kokku osaleb Tallinn International Horse Show'l 25 Eesti ratsanikku 47 hobusel.

Lisaks FEI takistussõidu MK  Kesk-Euroopa liiga finaalile leiab tänavuse suurürituse raames aset ka esimest korda Eestis sisetingimustes peetav rahvusvahelisel tasemel koolisõiduvõistlus.