Olympic-Online Pro Team liige Denis "Kristiine Kuulipilduja" Grabe (EST) ja Agne Jarusauskaite (LIT) olid kindlad Olympic-Online Balti liiga II etapi võitjad. Seekord oli võistlusareeniks Tallinna Baribali Piljardiklubi.

Grabe näitas peaaegu perfektset mängu ja ei andnud poolfinaalis suuri võimalusi leedulasele Marius Siaudkulisele. Tasuks kindel 7-2 matšivõit. Teine poolfinaal Erki Ermi ja Mihkel "Smurf" Rehepapi vahel kujunes aga tõeliseks põnevusetenduseks. Alles viimases mängus otsustas Rehepapp mängu saatuse kui võitis 7-6.

Eestlaste omavahelist, 9 võiduni mängitavat, finaali alustas Rehepapp peaaegu ideaalselt, kuid kahjuks lõi ta number 10 kuuli mööda ja Grabele lihtne võit ning eduseis 1-0. Teine mäng oli Grabe avalöök, mille sooritamise järel polnud Grabel probleeme minna 2-0 juhtima. Järgmises mängus ei läinud Rehepappil avalöögist ühtegi kuuli sisse ja Grabele ei valmistanud mingit probleemi teha järjekordne laua tühjendus millega ta juhtis juba 3-0. "Smurf" aga ei andnud siiski alla ja näitas väga head mängu ning võitles välja viigi 3-3. Seitsmendas mängus ei läinud Rehepappil avalöögist jällegi ühtegi kuuli sisse ning Grabe ei vaadanud enam tagasi. "Kristiine Kuulipilduja" andis Rehepappile vaid ühe võidu veel ja võttis seisuga 9-4 kindla võidu.

Naiste finaal, kus kohtusid Agne Jarusauskaite ja Gintare Aleknaite, oli leedukate päralt. Teel finaali võitis Jarusauskaite 5-2 eelmise etapi võitjat Alberta Simkeviciutet (LIT) ja Aleknaite oli omakorda parem Anna Grintsukist (EST) seisuga 5-2. Peale lubavat 2-2 algust pidi Aleknaite siiski tunnistama Jarusauskaite paremust kui viimane võttus ülivõimsa 6-2 võidu.Tallinnas osales kokku 83 mängijat, kellest 67 olid meeste arvestuses ja 16 naiste arvestuses, Eestist, Leedust, Lätist, Soomest ja Venemaalt. Järgmine etapp toimub Lätis, Riias 03.09.2011 ja mänguks on 9-palli.