Rootsi edu hõbeda võitnud Šveitsi ees oli napilt alla tunni kestnud võistluses 31 sekundit. Eelmisel aastal Šveitsi ees hõbeda võitnud Taani oli seekord väga õnnelik pronksi üle, sest medalile tõstis nad seitsmendalt kohalt alles ankrunaine Maja Alm. Neljakordne sprindi maailmameister oli seejuures oma vahetuses tervelt minuti võrra kiirem kui liidrid.

Eesti võistkonnas tegid sissejuhatuseks suurepärase etteaste Annika Rihma ja Kenny Kivikas, kelle soorituste järel püsis Eesti kaheksandal kohal, kaotust liidrile vaid vastavalt 20 ja 52 sekundit.

Kolmandas vahetuses pidi Kristo Heinmann mõned konkurendid endast mööda laskma ja finišeeris 12. kohal, 2.15 liidrist. Ankruetapil pidas Evely Kaasiku maha tõsise heitluse konkurentidega Leedust ja Hispaaniast. Leedu jäi varsti selja taha ja hispaanlanna tegi suurel kiirusel vea, võttes vale kontrollpunkti, mis tähendas nende tulemuse tühistamist.

Eesti lõpetas kõrgel 10. kohal, millest on varem vaid korra ühe koha võrra kõrgemal oldud. See juhtus 2016. aastal Rootsis, kui võistkond erines tänasest vaid ühe liikme võrra – Kristo Heinmanni asemel jooksis Sander Vaher.