Mitteolümpiaalade olümpiamängudeks kutsutavate Maailma Mängudel (World Games) võisteldakse 29 spordialal ja osalemas on üle 3500 sportlase enam kui sajast riigist. Mängude orienteerumisvõistlustele pääseb osalema 40 nais- ja 40 meesorienteerujat. Võisteldakse sprindis, lühirajal ja sprinditeates segavõistkondadele.

MMi tulemuste alusel pääsevad Maailma Mängudel täisvõistkonnaga osalema Šveits, Rootsi, Norra, Taani, Soome, Prantsusmaa, Tšehhi, Suurbritannia, Venemaa, Ukraina, Eesti, Ungari ja Austria ning samuti korraldajamaa Poola.

Eesti võistkonna tulemuse aitasid vormistada sprinditeate segavõistkond (Annika Rihma,Sander Vaher,Kenny Kivikas, Evely Kaasiku) MMi 9. kohaga, lisaks sprindi ja lühiraja võistluse tulemustega Timo Sild, Evely Kaasiku, Kenny Kivikas ja Lauri Sild.

Viimati oli Eesti võistkonnana Maailma Mängudel stardis 2001. aastal Jaapanis Akitas, kui orienteerumine oli esmakordselt mängude kavas. Siis saavutas Eesti teatejooksus 11. koha, individuaalselt saavutas lühirajal Elo Saue 16., Olle Kärner 18. ja Anu Annus 33. koha.