Kogu distantsi jooksul jagas Eesti liidrikohta koos Itaaliaga. Kõigis kolmes ametlikus vaheajas olid meie mehed küll napilt liidrid, kuid viimased tõmbed kuulusid siiski itaallastele, kes 0,6-sekundilise eduga võidu napsasid - ajad vastavalt 3.00,636 ja 3.01,260.

A-finaalis, kus võitis Valgevene Venemaa ja mulluse maailmameistri Slovakkia ees, andnuks need ajad vastavalt seitsmenda ja üheksanda koha.
25 paatkonna konkurentsis kuulus meie nelikule 11. koht, mis on väga lähedal selle hooaja põhieesmärgile - jõuda MM-il kümne parema hulka.

Treener Peeter Becker: "Tänase sõiduga võib juba rahule jääda, meeste koostöö paraneb iga sõiduga. Sart oli ediselt krobeline, aga samas 250m hiljem oldi juba liidrid ja samas ei punnitud üle. Tegelikult nad kontrollisid sõitu, aga õige finišispurdi magasid paari tõmbega maha. Kõige tähtsam on see, et enesekindlust tuli kõvasti juurde. Meeste asetuse katsetused on nüüd möödas, algab lihvimine."

Kuna tugevad Saksamaa ja Slovakkia olid finaalis koguni kahe paadiga, oli meie paatkond riikide arvestuses üheksas.

Uuel nädalavahetusel Kopenhaageni MK-etapil loobub Eesti koondis ühesesel ja kahesel katstamisest ning panustab täielikult neljasüstale.