Täiskasvanute klassis teenisid hõbemedali samuti tantsukooli Kreedo Dance tantsijad Konstantin Gorodilov ja Irina Sitnik, pronksile tuli tantsukooli Kreedo Dance ning tantsuklubi Tango ühendpaar Juri Kagan ning Marina Nikolajeva.

Vanuseklassis Noored 2 saavutasid meistritiitli Aleksandr Makušev ja Marina Tülp samuti tantsukoolist Kreedo Dance. Teisele kohale tulid Vladislav Rõbatšenko ja Margarita Apashkina tantsuklubist Stiil. Pronksmedali teenisid välja Robert Veskus ning Kristiina Prants tantsukoolist Kreedo Dance. Noored 1 vanuseklassis saavutasid kuldmedalid Vladislav Tammi ja Diana Gavrilova. Teisele kohale tantsisid end Stanislav Vares ja Julia Tepljašina ning kolmandale Nikolai Solujazikov ja Jelizaveta Semjonova, kõik tantsukoolist Kreedo Dance.

Juunior 2 vanuseklassi parimad olid Georg Gritsai ja Jekaterina Blonkova tantsukoolist Kreedo Dance. Hõbemedalile tantsisid end mullused meistrid Kaspar Kolk ja Sofia Savenko tantsuklubist Laguun ning pronksile Andrei Davidik ja Aleksandra Tuzikova tantsukoolist Kreedo Dance. Juunior 1 klassi parimad olid Robin Alexander Veskus ja Anita Sõtshugova tantsukoolist Kreedo Dance. Teisele ning kolmandale kohale tulid tantsuklubi Leevi tantsijad Siim Saarik ja Simoona Peensalu ning Erik Herbert Lõhmus ja Elisabeth Nursi.

Lasteklassis läks kogu meistrivõistluste esikolmik tantsuklubile Leevi. Esimesele kohale tulid Kaspar Kaldaru ja Maria Elisabeth Lootus, teisele Kris Jarlet Kivisaar ja Silvia Susanne Barjabin ning kolmandale Kert Lillenberk ja Eliisa Sukles.

Seenioridest tantsisid end võidule Väino Miil ja Lilian Kadaja-Saarepuu tantsukoolist Revalia. Teisele kohale tulid Leevi tantsijad Roman Vaher ning Regina Velberg. Kolmas koht läks tantsukooli Esperanza tantsijatele Oleg Sadõrevile ning Tatjana Krõlovale.

Kokku osales võistlusel ligi 242 paari seitsmes erinevas vanuseklassis. Enim võistluspaare astus tantsupõrandale Juunior 1 vanuseklassis, kokku 58 tantsupaari. Kõrgeimas, täiskasvanute arvestuses võistles kokku 14 paari. Võistlejaid hindasid kohtunikud Belgiast, Hispaaniast, Slovakkiast, Itaaliast, Soomest, Ukrainast, Serbiast, Poolast, Taanist ja Lätist.