Naiste üksikmängu võitis mõnevõrra üllatuslikult kolmandana asetatud Karoliine Hõim, kes alistas finaalis 21:15, 21:19 kõrgeima asetusega Laura Vana.

Meeste paarismängus krooniti Eesti meistriteks Kristjan Kaljurand ja Robert Kasela, kes olid finaalis numbritega 21:19, 21:14 üle Rainer Kaljumäest ning Raul Käsnerist.

Naiste paarismängu võitsid naisüksikmängu finalistid Karoliine Hõim ja Laura Vana, kes olid tasavägises finaalis 21:11, 18:21, 21:15 paremad Kristin Kuubast ja Helina Rüütelist.

Eilsetest mängudest:
Meesüksikmängu finaalis kohtuvad eelmise aasta meistrivõistluste esikoha omanik Raul Must ja hõbemedalist Rainer Kaljumäe. Raul sammus poolfinaalist edasi võites Sten Rääbist tulemusega 21:6, 21:7. Oma kaheksandat tiitlit püüdva Raul Musta hinnangul oli teekond finaali tema jaoks kerge ning vastased tugevat vastupanu ei osutanud. Finaalis Rainer Kaljumäe vastu tuleb Musta sõnul aga tõsiselt mängida ning sooviks on Eesti meistrivõistlustel näidata publikule oma parimat taset. "Kui teen oma korralikul tasemel mängu, peaksin võitma," sõnas Must.

Rainer Kaljumäe tee finaali oli raskem ning poolfinaalis Ronald Üprusega tuli parim selgitada kolmes geimis. Kaljumäe tunnustas hea mängu eest oma poolfinaali vastast, kuid avaldas kahetsust, et heale vormile on jälje jätnud äsjane haigus. Ta lisas, et spordis on siiski kõik võimalik ja loodab tänases finaalis anda Raul Mustale kõva lahingu.

Naisüksikmängu esikoha eest astuvad võistlustulle Karoliine Hõim ja Laura Vana. Põnevas poolfinaalkohtumises alistas Karoliine Getter Saare tulemusega 21:14, 22:20 ja Laura oli tugevam Eesti parimast noormängijast Kristin Kuubast.

Nii Laura kui Karoliine iseloomustasid oma poolfinaali vastaseid tugevate oponentidena ning mängu emotsionaalselt pingelisena, kuna võit kindlustas meistrivõistluste medali. Karoliine Hõim lisas, et ootab mängu Lauraga põnevusega, kuna omavahel pole ammu kohtutud ning huvitav on näha, kes suudab seekord peale jääda. Eelmise aasta hõbemedali omanik ja aasta parim naissulgpallur Laura Vana, kes kahe aasta taguses finaalis pidi Karoliinele alla vanduma, arvas, et kõva tööga peaks suutma oma paremuse seekord maksma panna.

Meespaarismängu finaalis lähevad vastamisi 2012. aasta Eesti meistrid Kristjan Kaljurand – Robert Kasela ja Rainer Kaljumäe – Raul Käsner.

Naispaarismängu finaali jõudsid koos mängides üksikmängu finaali vastased Karoliine Hõim – Laura Vana ja alles 15-aastased tulevikulootused Kristin Kuuba-Helina Rüütel.

Segapaarismängu võitja otsustavad võistlustel 2. paigutusega Grete Talviste – Vahur Lukin ja üllatusfinalistid alles U-17 vanuseklassi kuuluvad Kristin Kuuba – Mihkel Laanes.