Täiskasvanute klassis teisele kohale tulid Ergo Lükk ja Baile Orb tantsukoolist Baile, pronksmedalid võitsid tantsuklubi Mustang tantsijad Andres Liiv ja Kristin Vaha.

Lasteklassis tuli esikohale tantsuklubi Leevi paar Martin Makarov ja Keiri Semre, hõbemedali võitsid Emil Korotin ja Evelina Bondarenko tantsuklubist Kreedo Dance, kolmas koht kuulus tantsuklubi Twist paarile Ralf Oliver Purje ja Elenor Kurisoo.

Esmakordselt korraldati võistlus ka Lapsed 1 vanuserühmale kus võistlesid omavahel 7-8 aastased lapsed. Esikoha saavutas paar Arseni Korosteljov ja Rada Artemia Lavrik tantsuklubist Kreedo Dance. Teisele kohale tulid Karli Kuldma ja Victoria Makarov, kolmanda kohale Maximilian Johan Helenius ja Regina Peik, mõlemad paarid tantsuklubist Leevi.

Juunior 1 klassi parimad olid Anton Siff ja Katerin Matvejeva tantsuklubist Leevi. Hõbemedali sai paar Nikita Kilevoi ja Anna-Maria Bogrebnaja tantsuklubist Danceline ning kolmas koht kuulub tantsuklubi Maarja tantsijatele Aleksander Johanson ja Adriana Johanson.

Juunior 2 vanuseklassis tuli esikohale tantsuklubi Kreedo Dance paar Andreas Lepiste ja Sofia Dzevulskaja, hõbemedali võitsid Georgi Klementjev ja Sofia Tšišova samuti tantsuklubist Kreedo Dance, kolmas koht kuulus tantsuklubi Respect paarile Kristofer Robin Maasalu ja Kretel Kurs.

Noored 1 vanuseklassis saavutasid kuldmedalid tantsuklubi Leevi tantsijad Ilja Rotar ja Silvia Susanne Barjabin. Teisele kohale tantsisid end Kaspar Kaldaru ja Agneta Pukk tantsuklubist Respect ning kolmandale Kris Jarlet Kivisaar ja Maria Elisabeth Lootus tantsuklubist Leevi.

Vanuseklassis Noored 2 saavutasid meistritiitli Karl Robert Kuum ja Elys Rannik tantsuklubist Respect, teisele kohale tulid Kristo Kama ja Mariann Hendrikson tantsuklubist Tango. Pronksmedali teenisid välja Ander Saago ning Kristel Moorats tantsuklubide Tango ja Respect ühispaar.

Seeniorid 1 vanusegrupis tulid esikohale tantsuklubi Tango tantsijad Gediminas Jürjo ja Kati Kümnik.

Seeniorid 2 vanusegrupis tantsisid end võidule Tiit Hindpere ja Ene Hindpere Peep&Ave Vardja Tantsukoolist.

Seeniorid 3 vanusegrupis tulid esikohale tantsuklubi Master tantsupaar Andres ja Anu Jõeleht.

Seeniorid 4 vanusegrupis võttis võidu tantsuklubi Emerald tantsupaar Toivo Purde ja Mare Sokolova.

Ühtlasi kuulutati välja ka 2017 aasta parimad tantsupaarid ja treenerid:
Täiskasvanute vanusegrupis Madis Abel ja Aleksandra Galkina, treener Aleksandr Makarov ning noorte vanusegrupis Ilja Rotar ja Silvia Susanne Barjabin ning nende treener Katrin End.

Kokku osales võistlusel ligi 200 paari üheteistkümnes erinevas vanuseklassis. Võistlejaid hindasid kohtunikud Inglismaalt, Kanadast, Venemaalt, Aserbaidžaanist, Saksamaalt, Ungarist, Itaaliast, Rumeeniast, Kreekast, Sloveeniast ja Leedust.