Võisteldi väga kiirel ja lihtsal rajal ning iga eksimus oli karistatav. Esimest vahetust sõitnud kogenud Margus Hallik tegi vea raja alguses kiirel laskumisel ühe mahapöördega ning kaotas kohe paar minutit. Teatevahetusse saabus ta 11. kohal, liidritest 5 minuti kaugusel.

Teises vahetuses ei kulgenud sõit kõige paremini ka viimasel ajal vähe võistluskogemust saanud Riivo Roosel, kes saabus teatevahetusse 13. kohal. Lauri Malsroosi viimases vahetuses sõidetud päeva kõige kiireima aeg tõstis Eesti meeskonna küll 9. kohale, kuid alla pooletunnisel rajal enamat enam võimalik saavutada ei olnud.

Esimeses kahes vahetuses juhtis võistlust Prantsusmaa Yoann Garde’ ja Baptiste Fuchsi heade soorituste järel, kuid viimases vahetuses möödus Cedric Beill’st pidevalt kuklasse hinganud tšehh Vojtech Stransky. Finišis oli tšehhide edu Prantsusmaa ees 43 sekundit ning kolmandaks tulnud Venemaa ees täpselt 1 minut. Eesti kaotus võitjatele oli 11 minutit 26 sekundit.

Naiste võistluses võttis selge võidu samuti Prantsusmaa ees Tšehhi, kolmas oli Taani. Juunioride klassides võitsid vene neiud ja prantsuse noormehed.

Rattaorienteerumishooaeg jätkub kuu aja pärast Võrumaal Sõmerpalus sõidetavate Eesti meistrivõistluste/BikEstiga ning kulmineerub 14.-23. augustini Tšehhis toimuvate maailmameistrivõistlustega.