Septembrikuu jooksul kogutud toetuste ja annetuste abil saavad üle 200 suurperede last endale kvaliteetsed Nike spordijalanõud.Kingitusi tuleb Harjumaa peredele üle andma EOK poolt ürituse patroon jalgpallur Mart Poom.

Septembri jooksul on Lions klubid ja mitmeid suurettevõtted toetanud Lions klubide poolt algatatud üle-eestilist heategevuskampaaniat "Spordijalanõud suurperede lastele".

"Lionid alustasid oma heategevuskampaaniat üle- euroopalise spordinädala raames sportlikult, 10.septembri hommikul, kui Tallinna Vabaduse platsil andis ürituse partooni Mart Poomi stardipaugu rahvusvahelisele 360 km pikkusele heategevsretkele "Freedom Charity Run" Tallinnast Riiga.


Eestimaad läbival retkel osales ligikaudu 200 spordisõpra. Sportliku eeskujuga ja heategevuskampaaniaga soovisime sel aastal toetada suurperedes elavaid lapsi ning innustada neid veelgi rohkem liikuma ning sporti tegema. Sest seeläbi on lapsed tervemad ning neil läheb siis ka õppimine paremini." kommenteeris Heikki Koort, Lions Eesti kuberner 2015- 2016.

Eestis elab 143 suurperet (alates 7 last peres), kus kasvad ligi 1500 last. Heategevuskampaaniaga koguti ligi 6000 eurot.