Neilt võistlustelt toodi koju ka hõbemedal, mis kindlustas juuniorfitnessisti Kristina Koroljakile parima naisjuuniori koha. Just Koroljaki treener, Natalia Nazarenko-Kiivikas, tuli ka aasta parimaks treeneriks. Natalia on samuti treeneriks pea kõigile Eesti bikini-fitnessistidele, vähemasti lavalises liikumises. Nazarenko-Kiivikas sai ka veel teise ja kolmandagi tiitli, milleks oli parim naisfitnessist ja parima noortetreenri tiitel.


Parimaks meessportlaseks valiti enda karjääri parimat hooaja teinud Ott Kiivikas, kes esindab Spordiklubi Reval-Sporti, mis pälvis parima klubi tiitli. Kiivikas on ühtlasi ka Eesti 2012. aasta parim kulturist. Samuti osales Kiivikas sügisel Arnold Classic Europe võistlusel meeskonnaga, mis tõi tagasi kuld, hõbe ja pronksmedali. Just Arnold Classicu meeskond tuli aasta parimaks võistkonnaks.

Arnold Classic võistlused võitnud Oleg Anissimov on auga välja teeninud parima meesfitnessisti tiitli. Sügisestel fitnessi maailmameistrivõistlustel võitis Oleg hõbemedali.

Vaata kõiki EKFL parimaid sportlasi aastal 2012!

Siin nad on:
1. Parim meessportlane: Ott Kiivikas
2. Parim naissportlane: Egle Eller-Nabi
3. Parim meesjuunior: Mikk Raudsepp
4. Parim naisjuunior: Kristina Koroljak
5. Parim noor: Marko Mölder
6. Parim mees athletic fitnessis: Kristjan Oras
7. Parim naine athletic fitnessis: Esta pilt
8. Parim meesfitnessist: Oleg Anissimov
9. Parim naisfitnessist: Natalia Nazarenko-Kiivikas
10. Parim bodyfitnessist: Esta Pilt
11. Parim bikinifitnessist: Egle Eller-Nabi
12. Parim klassikaline kulturist: Taavi Koovit
13. Parim kulturist: Ott Kiivikas
14. Parim võistkond: Arnold Classic Europe võistkond (Ott Kiivikas, Taavi Koovit, Kristjan Oras, Esta Pilt, Oleg Anissimov, Egle Eller-Nabi)
15. Parim treener: Natalia Nazarenko-Kiivikas
16. Parim noortetreener: Natalia Nazarenko-Kiivikas
17. Parim klubi: Reval-Sport
18. Parim veteransportlane: Esta Pilt