Kahes esimeses sõidus oli Männi üheksas, kolmandas 11. ja viimases stardis neljas. Üldvõitjaks tuli viimase stardi võitja, prantslane Raphael Maurin, teine oli belglane Quinten Bossche ja kolmas austerlane Kevin Reiterer.

"Oli üsna keeruline võistlus. Tegime palju tööd, et saada jeti seaded sobivaks ja startidega oli probleeme," kommenteeris Männi pressiteate vahendusel.

"Kuigi esimese kolme vooru tulemused seda ei näidanud, siis tundsin, et kiirus on meil olemas. Viimases stardis sain hästi minema ja seeläbi ka esiotsa meestega võidelda kuni lõpuni. Suured tänud kogu tiimile, kes tegid ära suure töö nii enne võistlust kui selle ajal."

Juba homme algab Araabia Ühendemiraatides Sharjah's aasta viimane jetispordi MM-etapp. Männi hoiab selles sarjas hetkel Ski GP1 klassis seitsmendat kohta. Maailma jooksvas edetabelis, kus võetakse arvesse nii teisi tiitlivõistlusi kui ka kohalikke meistrivõistlusi, on tänavu Euroopa meistrivõistlustel hõbeda ja pronksi võitnud ning Põhjamaade ja Eesti meister Männi edetabeli liider.