Eesti sai eelmistes kohtumistes sarnaselt Prantsusmaale jagu Slovakkiast ja Fääri saartest ning nii otsustas finaalturniirile sõitja omavaheline kohtumine. Kohtumise eel võis kindlaks favoriidiks pidada Prantsusmaad, kes oli alagrupis esimese asetusega ja kelle ridades mängib mitu Euroopa meistrivõistluste medaliomanikku.

Sellegipoolest suutis Eesti koondis anda Prantsumaale korraliku lahingu. Esimeses kohtumises läksid meeste üksikmängus vastamisi Raul Must ja eelmise aasta juunioride Euroopa meister Toma Junior Popov. Must alustas mängu hästi, võites esimese geimi, kuid sealt edasi enam nooremale konkurendile vastu ei saanud. Prantsusmaa läks Popovi võiduga 18:21, 21:10, 21:8, 1-0 juhtima.

Järgmisena tulid väljakule naiste üksikmängus Kristin Kuuba ja Marie Batomene. Kuuba jäi kaotusseisu, kui suutis end sealt välja võidelda ja viigistas mängude seisu tulemusega 12:21, 21:16, 21:16.

Meespaarismäng oli ainuke kohtumine, kus prantslased said kiire võidu, kui Ronan Labar ja Thom Gicquel võitsid Kristjan Kaljuranda ja Raul Käsnerit 21:11, 21:11. Naispaarismängus suutsid Kristin Kuuba ja Kati-Kreet Marran üllatada selle aasta EM-i hõbemedaliste Emelie Lefeli ja Anne Trani võttes esimese geimi võidu ja juhtides teise geimi teise pooleni. Seejärel suutsid prantslased end koguda ja kindlustasid võiduga 19:21, 21:15, 21:12 Prantsusmaale kogu kohtumise võidu ja edasipääsu finaalturniirile.

Viimane viies mäng enam võitja saatuse osas rolli ei mänginud, kuid kujunes nauditavaks võitluseks, kui Helina Rüütel ja Kristjan Kaljurand sundisid eelmise aasta EM-i medaliste Ronan Labari ja Audrey Mittelheisserit kõiki oskusi välja panema ja jäid napilt alla pea tund aega kestnud kolmegeimilises mängus 22:20, 17:21, 17:21.

Matši üldseis seega Prantsusmaale 4-1.

Võistkondlikku EM-i peetakse üle aasta. Üheksanda koha jagamine on seni Eesti koondise parim tulemus.