Eesti segavõistkond alistas täna teel veerandfinaali Korea esinduse tulemusega 7:4 ning kindlustas endale koha tiitlivõistluste veerandfinaalis. Lisaks Eestile kvalifitseerusid veerandfinaalidesse Norra, Türgi, Kanada, Venemaa, Rootsi, Šotimaa ja Tšehhi.

Eesti koondise kapten Andres Jakobson: ”Eks meil oli õnne, et alagrupist play-off’i edasi pääsesime, kuid täna Korea vastu mängisime kindlalt oma turniiri parima mängu. Ees ootab mäng Tšehhiga - kes nii nagu meiegi - alistas enda paaris eeldatava tugevama Hiina. Palju oleneb kummal on rohkem jõuvarusid, sest kahe mängu vahele jäävad kõigest loetud tunnid.”

Veerandfinaal Eesti ja Tšehhi vahel toimub juba täna hilisõhtul. Eesti koondisesse kuuluvad lisaks Jakobsonile Margit Peebo, Tarmo Vähesoo ja Marcella Tammes.

Curlingu segavõistkonda kuulub kaks naist ja kaks meest ning mängu pikkus on 8 vooru. Kõrgetasemeline tiitlivõistlus toimub tänavu kolmandat korda ning tänavustest maailmameistrivõistlustest võtab osa rekordarv võistkondi, kokku 37 riiki.