Hunt tõmbas vastase maha koguni kolmel korral - kahel juhul sai SMU väravalöögist ka punkti ning kolmandal niitis Hunt mängujuhi maha vastaste väravaalas, teenides meeskonnale kaks punkti.

Ameerika jalgpalli blogid ja portaalid on karikamängu kirjeldades keskendunud just Hundile. Yahoo Spordi blogi näiteks kirjutab, et kindlasti hakkavad nüüd NFL-i profiliiga skaudid filmi Hundi vägitegudega lähikuudel väga tähelepanelikult vaatama.

Delfil oli kohapeal sündmust jälgimas oma inimene, kelle reportaaži siinkohal vahendame:

24.12.2012 kell 3pm
Aloha stadium
Istekohtade arv ca 50000
Honolulu, HI

Mõlemas võistkonnas on üles antud 99 sportlast, osa neist pole plaaninudki täna väljakule pääseda. Kes vigastuse tõttu, kes mõnel muul põhjusel.

Mängijaid, kelle hulgas puhtalt statistikat aluseks võttes on vaid üks väljastpoolt USA-d pärit sportlane, ergutavad ligi tund varem alanud soojenduse ning mängu ajal võistkondade värvides puhkpilliorkestrid ja ergutusgrupid.

Võistluse erilehes, mis tutvustab võistkondade koosseisu, on foto 3-4 kummagi võistkonna olulisest mängijast, sealhulgas eestlasest, kes mitu korda pälvib tunnustust mängu jooksul koos selle eraldi väljatoomisega staadioni videoekraanil. Hunt on kindlasti üks Dallase võidumängu alustalasid, kaitse olulisi mängijaid kahtlemata. Iga eduka soorituse järel käivad tiimikaaslased Margust tunnustamas ja tribüünil viibivad SMU Mustangi fännid skandeerivad püüdlikult "Maargus! Maargus!"

Esimesel poolajal on olulise osa kaitsemänguolukordadest Margus väljakul.
Teisel poolajal, peale esimese 22-0 eduseisu, mängitab Dallase võistkonna peatreener June Jones vähem olulistes olukordades rohkem ka teisi kaitsekoosseise ja Margus ning sama koosseisu mängijad saavad rohkem puhkeaega.

Mäng kulgeb Mustangile edukalt, ründemängijad lahendavad mitu olukorda oma kasuks ning kaitsekoosseis teeb olulisi vaheltlõikeid.

SMU Mustang alistab Fresno State Bulldogi võistkonna kindlalt 43-10, mänguga, millises võitjameeskonna väärtuslikuma mängija tiitli oma viimases ülikooli võistkonna eest peetavas mängus saab eestlane Margus Hunt!

Fännide ovatsioonid, õnnitlused ja pildistamine mängijate ning treeneritega kestab kaua. Kuni juhendajad võistkonna liikmeid ja teenindajad personali riietusruumi ja bussidesse hakkavad ajama.

Dallas SMU Mustang koos abipersonaliga lendab samal õhtul tagasi kodulinna, ees seisavad jõulud ning aastavahetus.

Margus Hundil seisab veel ees kooli magistritöö kaitsmine ning harjutamine 2013. aastal eesseisva drafti eel. Sel alal ei tule miski kergelt, konkurents on kõva, kui ühel Karksi-Nuiast pärit spordimehel õnnestub kunagi terve staadion "Maargus! Maargus!" skandeerima panna, on see ülim, mida sel maal spordis võimalik saavutada!

Vaata, kuidas Hunt vastaste mängujuhi pikali jookseb!