"Võrreldes 2014. aasta koondisega on tänane koondis kogenum, sest mõningad vanad tegijad on teinud comebacki ja oleme saanud ka paar täiendust Rootsis mängivate mängijate näol. Lisaks on meil selged liidrid, hea väravavaht, mis on meil tegelikult kogu aeg olnud," rääkis Kungla Delfi TV-le.

Eesti alagrupi selge favoriit on Soome, kes on maailma teine meeskond. Eestlaste jaoks kõige otsustavam lahing tuleb Taaniga ning selle mängu võitja pääseb arvatavasti ka teisena alagrupist edasi.

"Taanil on 10-11 mängijat vahetunud, väga noor ja võitlusjanuline meeskond. Samas mängivad nad kõik Taani liigas, mis ei ole võrreldav Rootsi või Soome liigaga. Selles mõttes on meil väike eelis, aga teistpidi vaadatuna, nad on rohkem koos mänginud ja saanud rohkem koondise ühistreeninguid teha, mis on jälle nende eelis," selgitas Kungla.

“Kõik mängijad on terved, vigastusi pole ja see on väga tähtis. Vaatame, kuidas mängud minema hakkavad. Me ei alahinda kedagi, finaalturniirile jõudmiseks vajame kolme võitu. Loodame saalis näha häälekat publikut!”

Eesti kohtub TTÜ Spordihoones toimuval turniiril kolmapäeval kell 19 Hollandiga, neljapäeval kell 19 Austriaga, laupäeval kell 16 Taaniga ja pühapäeval kell 13 Soomega. Finaalturniirile pääsevad kaks paremat ja nelja Euroopa valikturniiri peale ka kaks paremat kolmanda koha omanikku.

Maailma edetabelis paikneb Soome nagu juba mainitud 2., Eesti 8., Taani 12., Austria 23. ja Holland 28. kohal.