Tõele au andes oli konkurents käesoleval universiaadil Euroopa mängude ja õige pea algavate maailmameistrivõistluste tõttu mõnevõrra lahjem kui näiteks kahe aasta eest Kaasanis, aga teisalt, ega medalit kellelegi kingita. Esinelikusse mahtusid ka Gwangjus vaid tunnustatud vehklemisriigid Prantsusmaa, Venemaa ja Eesti. Nelli Pajule kuulus pronksikarva medal.

"Emotsioon on hea, medal on medal," sõnas õhtupimeduses bussiga sportlaskülla sõitnud päevakangelane. "Eks ta natuke kripeldab, sest poolfinaali võit ei olnud kaugel. Pea terve matš juhtida ja lõpuks kaotada, on päris karm. Usun, et kahe aasta pärast on võimalus teha paremini ja medal üle kullata," andis Paju vihje, et tema paremad päevad vehklejana on alles ees. Jällegi vehklemiskantsist Haapsalust osavaks relvakäsitlejaks sirgunud Paju on jäänud võib-olla isegi teenimatult koduste tippude varju, ehkki ette näidata Eesti meistrikuld aastast 2013 ja karikavõistluste võit mullusest aastast. Kodusel tandril on ta vastu saanud kõikidele meie tituleeritud naistele. Paju on 2010. aasta juunioride võistkondlik maailmameister ja 2009. aasta juunioride EM-i individuaalne pronks.

"Olin veendunud, et tahan siit medalit. Universiaad on mul sel hooajal põhimõtteliselt ainus suur võistlus ja ma mõtlesin kohe, et tahan medalit. Tegelikult isegi mõtlesin, et tahan universiaadi võitjaks tulla, aga seekord ei õnnestunud," arutles seitsmekordne noorte tiitlivõistluste medalist.

Gwangjus teeb Paju ühe võistluse veel. Teisipäeval, 7. juulil astub ta rajale naiskonnavõistluses.