Takistussõidu Balti Liiga võistlustel peetakse sarnaselt eelmisele aastale seenioride, noorte, juuniorite, poniratsanike, laste ja avatud klasside ning noorte hobuste arvestust. Juba võistluse esimene päev algas meie sportlastele hästi. Sophia Luisa Aland ja Fresh-Finesse võitsid avatud klassi arvestuses puhta sooritusega parkuuri kõrgusele 80 cm ja olid samal kõrgusel poniratsanike arvestuses teisel kohal.

Juuniorid hüppasid 110 cm kõrguseid takistusi. Siin saavutas Stella-Ingrid Liinamäe Calimero von Cimely’l puhta sooritusega viienda auhinnalise koha. Noorte klassis kõrgusel 120 cm jäi Liinamäe ning Calimero ja Helene Marie Rägo ja Verso de Lee tulemuseks 4 karistuspunkti.

Teine võistluspäev algas samuti Alandi ja Fresh-Finesse avatud klassi parkuuri võiduga. Sama paar oli poniratsanike sõidus ja kokkuvõttes ka sama klassi arvestuses teisel kohal.

Juuniorite arvestuses hüpati nüüdki 120 cm kõrguseid takistusi, Liinamäe ja Calimero tegid jällegi puhta soorituse ja lõpetasid kolmandana. Kahel päeval tehtud kindlad sõidud andsid neile kokku juunioride arvestuse esikoha.

Noorte klassis tulid Rägo ja Verso de Lee 4 karistuspunktiga viiendaks. Ka Liinamäe ei suutnud 125 cm kõrgusel vigu vältida, maha tuli kaks takistust. Kokkuvõttes oli Rägo noorte arvestuses viies ja Liinamäe kaheteistkümnes.