Reformierakond vabandab vea tõttu pressiteates

Eilses Reformierakonna pressiteates oli viga isikusamasuse tuvastamisel. Reformierakonna liitus Dimitri Vorobjov, kelle astumisel erakonda vestles temaga meie töötaja ning sai aru, et ta tegeleb võitluskunstidega ning juhib ka vastavat MTÜd Ühiskonna Ohutus.

Hilisemal info edasiandmisel jäi sellest mulje, et tegu on teise Dimitri Vorobjoviga, kes tegeleb kickpoksiga ja on sellel alal saavutanud väljapaistvaid tulemusi.

Reformierakond vabandab eksituse pärast, mis on tingitud nimede ja elualade sarnasusest ning kinnitab, et Reformierakonnaga on liitunud küll Dimitri Vorobjov, kes tegeleb võitluskunstidega, kuid mitte kickpoksiga.

Kick-poksi maailmameister, mitmekordne maailma- ja Euroopa meistrivõistluste medalist ning Eesti koondise praegune treener Dmitri Vorobjov lükkab samuti kategooriliselt ümber väited, nagu oleks ka liitunud Reformierakonnaga.

"Ma ei tegele poliitika, vaid spordi ja noorte treenimisega. Mind hämmastavad teated, et olen astunud parteisse ja veel niisugusesse, mille programm vähimalgi määral ei ühti minu põhimõtetega," teatas 2003. aasta kick-poksi maailmameister.

"Isegi kui ma peaksin kunagi liituma mõne erakonnaga, siis ei saa see kindlasti olla Reformierakond, mis on spordivaenulik ega toeta meie noorte kehalist arengut ja elanike tervislikke eluviise. Kuigi oleme korduvalt küsinud toetust tiitlivõistlustel osalemiseks, peavad isegi sinna sõitma sportlased omal kulul," selgitab Vorobjov.

Praegu valmistub ta Eesti koondisega osalemiseks peatselt toimuval EM-il ning ei oma mingeid poliitilisi ambitsioone. Ühtlasi hämmastas Vorobjovi, et Eesti meedia levitab kontrollimata ja tõele mittevastavat infot.