Seeria otsustava kohtumise võitsid viljandlased 35:22 (17:7). Viljandi juhtis mängu algusest lõpuni, Viimsi/Tööriistamarketi jaoks oli tegemist hooaja suurima kaotusega.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Meistriliiga väravaküttide edetabeli tippu kerkinud Ott Varik ja Robert Lõpp 8 ning Karl Roosna 7 väravaga. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Siim Pinnonen 7 ja Owe-Martti Lemsalu 5 tabamusega.

Viljandi peatreener Marko Koks: „Näitasime sellist kaitset ja agressiivsust, mida ootasin juba kahes esimeses mängus. Kõik mehed andsid kodus endast maksimumi ja rohkemgi. Väravasuul tegutses hästi Rasmus Ots, mis andis kõigile positiivse emotsiooni. Olen hooajaga rahul, sest teenisime igast sarjast medali. Võitsime karika ning saime meistrivõistlustelt ja Balti liigast pronksi. Meie jaoks kujunes raskeks Meistriliiga poolfinaalseeria Serviti vastu, sest meeskonna üks liidreid Kristo Järve oli just vigastuspausilt naasnud, ega polnud parimas hoos. Võib-olla ei olnud me veel valmis ka kolme võiduni peetavateks seeriateks. Kui mängudest rääkida, siis jääbki kripeldama esimene poolfinaal Serviti vastu ning Balti liiga poolfinaal Dobele Tenaxiga.“

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen: „Seekord ei õnnestunud meil mitte midagi. Alguses tegi Viljandi väravavaht Ots paar head tõrjet. Me viskasime talle ka pihta ning enesekindlus kadus. Olime kaitses nõrgad, ega tegutsenud võistkondlikult. Selle mängu põhjal tuleks mind lahti lasta ja kui kellelegi on häid ideid välja pakkuda, siis olen valmis neid kuulama. Kuni viimase kohtumiseni olime õigel teel, aga meie jaoks oli tänavu üks mäng liiga palju.“

Viljandi HC: Joel Urbel, Ott Varik, Kristjan Koovit, Vitali Vorobjov, Marko Peterson, Mikk Varik, Sten Maasalu, Rasmus Ots, Sander Aasmäe, Karl Roosna, Robert Lõpp, Peeter Parik, Madis Parik, Lauri Ant, Karl Toom, Mark Lõpp, Kristo Järve, Marek Kohv. Peatreener Marko Koks.

HC Viimsi/Tööriistamarket: Harri Oberg, Ken-Kristjan Mäsak, Risto Kals, Siim Saarend, Rasmus Peterson, Tarmo Ulla, Owe-Martti Lemsalu, Priidik Neps, Aleksander Oganezov, Sten-Erik Lepp, Siim Pinnonen, Siim Patrael, Arlo Talmar, Priit Poks, Rail Ageni, Risto Kütt, Robin Oberg, Artur Oganezov. Peatreener Ain Pinnonen, treener Siim Pinnonen, esindaja Kristjan Jääts.