Viljandi HC sõitis Põlvasse, olles võitnud viimased kuus liigamängu ja jättes viimase kaotuse nii kaugele kui detsembri algusesse. Võõrustajad said alguses minimaalse edu, kuid peagi viis Sergei Rodjukov külalised 4:3 ette ja 12. minutiks juhtisid mulgid 8:5. Noored põlvalased haarasid aga ohjad ning kaotusseisust 9:11 tegid 11 minutiga 6:0 vahespurdi!

Peatreener Marko Koksi minutiline mõttepaus toimis ja vaheajavileks kahanes Coopi eduseis kaheväravaliseks – 16:14. Teise pooltunni esimesed neli väravat viskas aga kodumeeskond ja asus 20:14 juhtima. Nüüd oli Viljandi kord viie vastuseta väravaga vastata ja Kristo Voika vise vähendas vahe minimaalseks.

Kolm minutit hiljem seadis Sander Aasmäe jalule 21:21 viigi, kuid läks veel viis minutit kui kogenud Kristo Järve oma ainsa väravaga ses mängus mulgid 48. minutil 25:24 juhtima viis. Lõpuminutitel oli kindlam Viljandi ja sai raske 30:27 võidu. Voika viskas kümme, Kristjan Koovit kuus ja Rodjukov viis väravat, põlvalaste poolel olid täpsemad Mathias Rebane kuue ja Andreas Rikken viie tabamusega.

Teisel vaheturniiril ehk kohtadele 5.-8. kohtusid Tapal kohalik spordiklubi ja HC Viimsi/Tööriistamarket. Võõrustajad alustasid suurepäraselt ja said 11. minutiks juba 6:1 ette! Toibunud viimsilased asusid kaotusseisu vähendama kuniks Mihkel Vaher 22. minutil mänguseisu 8:8 viigistas ja Otto Karl Kont kohe külalised ka ette viis.

Ehkki Tapa ei visanud kümme minutit ühtki väravat, saadi uuesti ree peale ja tasavägine avapoolaeg lõppes seisul 12:12. Tasub mainida huvitavat seika, et poolaja lõpupoole enam-vähem ühe minuti sees tabasid mõlemad meeskonnad karistusviske, kusjuures tapalastel oli realiseerijaks 14aastane Endrik Jaanis, vastastel aga 39aastane Tarmo Ulla.

Teine pooltund algas võrdselt, ent siis õnnestus Viimsil 5:0 vahespurt ja kuigi Tapa võitles lõpuni, ei suudetud vahet minimaalsest väiksemaks mängida. Lõpuvile kõlades olid HC Viimsi/Tööriistamarketi võidunumbrid 29:26. Kont viskas võitjatele kuus ja Ulla viis väravat, kaotajate täpsemad olid Marten Saar kuue, Vahur Oolup viie ja Gert Trofimov nelja tabamusega.

Kaks vooru enne vaheturniiride lõppu on juba selge, et veerandfinaalides kohtub HC Kehra/Horizon Pulp&Paper Viimsiga ja HC Tallinn Coopiga. Parimate väravaküttide tabelit juhib Marko Slastinovski (Tallinn) 120 tabamusega, järgnevad Vahur Oolup (Tapa) 114, täna kolmanda pallurina kolmekohalise numbrini jõudnud Tõnis Kase (Coop) 103, Otto Karl Kont (Viimsi) ja Kaimar Lees (Tallinn) 87 ning Hendrik Varul (Serviti) 86 väravaga.