Mulgid alustasid kohtumist suurepäraselt ja 3:0 algedu järel ei antud ohje korrakski käest. 6:6 viigiseis oli parim, mida külalised Leedust suutsid. Poolajaks juhtis Viljandi 16:12 ja mängu lõpuks kasvatas edu kuueväravaliseks. "Saime oma mängu hästi jooksma ja kuigi pilt hiljem võrdsustus, hoidsime kindlalt saadud eduseisu," tunnistas Viljandi peatreener Marko Koks.

"Erinevalt reedest oli poistel sära silmades esimestest sekunditest peale ja võideldi algusest lõpuni," rõõmustas Koks. "Ja minu jaoks on see väga oluline, sest Balti liigas lihtsaid mänge pole ning just kodus on vaja punktid ära võtta. Nüüd on kõik kõigiga korra mänginud ja pilt selgem – võrdseid meeskondi on palju ning edasi on tähtis osata õpitu korduskohtumistes ära kasutada."

Viljandi meeskonna parimana viskas Ott Varik 9 väravat. Kristo Järve lisas 7, Karl Toom 6, Robert Lõpp 5, Kristjan Koovit 4, Mark Lõpp 2 ja Mikk Varik 1 värava. Pika nädalavahetuse omapäraks kujunes tõsiasi, et võistlustules olnud viiest klubist said kõik tabelisse juurde nii võite kui kaotusi! Viljandi HC jaoks jätkub Balti Challenge Liiga 7.-8. veebruaril kui kodus võõrustatakse Läti klubisid.