Hoolimata väga heast algusest lagunes mulkide mäng kohtumise käigus, Leedu meister aga tegi stabiilse partii ja jätkab liigas kaotuseta.

Viljandi alustas kohtumist hästi ning Ott Variku ja Kristo Järve vedamisel saadi paariväravalisse eduseisu. Veel 12. minutil juhiti tänu heale kaitsele ja osavatale rünnakulahendustele 8:5. Dragunase väravavahi Aidas Pažemeckase head tõrjed, tihenenud kaitse ja kiirrünnakud andsid aga seejärel mänguohjad leedulastele.

Avapoolaja viimase viie minutiga sai Dragunas vaheajaks 18:14 ette ja teisel poolajal muutus mängupilt Viljandi poolelt vaadatuna veel hullemaks. Esimese 18 minutiga suutis kodumeeskond vaid kolm väravat visata ja vahel isegi enam kui kümneväravalisest kaotusseisust välja tulla polnud enam võimalik.

Dragunas sai Balti liigas viienda võidu, Viljandi teise kaotuse kui mängu lõpuvile kinnitas seisuks 34:27. Kohtumise parimana sai võõrustajate poolel Ott Varik kirja 9 väravat. Kristo Järve viskas 6, Robert Lõpp ja Karl Toom 5, Vitali Vorobjov ja Mark Lõpp 1 värava. Esmaspäeval on mulkidel võimalus vigade paranduseks kui külla saabub veel üks Leedu klubi Kaunase Granitas-Gaja-Karys. Kohtumine algab Viljandi Spordihoones kell 20:00.

Viljandi HC peatreener Marko Koks: "Kuidagi tujutud olime täna. Miks vajalik sära ja tahtmine puudusid, on esimese hooga isegi raske öelda. Eks kolmapäevane lahing Põlva Servitiga jättis kindlasti oma jälje, aga täna jäime vastasele igas elemendis alla, eriti just üks-üks olukordades. Ega esmaspäeval kergem saa olema, nii et peame end uuesti leidma, et kodupubliku ees parema emotsiooni ja tahtmisega esineda."