Võitjate suurim skooritegija oli Karl Roosna 8 väravaga, Ott Varik lisas 7 ning Kristjan Koovit ja Kristo Järve 4 tabamust. Kaotajate poolelt viskas Siim Pinnonen parimana 7 väravat, Harri Obergi, Tarmo Ulla, Owe-Martti Lemsalu, Priit Poksi ja Rail Ageni arvele kirjutati 3 tabamust.

Viljandi peatreener Marko Koks: „Esimesed minutid olid närvilised. Enne mängu kartsime, et võime kodupinge all murduda, aga käivitusime hästi. Meie eesmärk oli tempo kõrgel hoida, pealegi puudus Viimsil kaks olulist meest. Karikavõit on aastatepikkuse töö vili ning kuttidel on tahtmist käsipallis midagi saavutada.“

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen: „Alguses oli tunda finaali pinget ning mõlemal meeskonnal kasvas skoor seetõttu aeglaselt. Siis aga hakkasid viljandlased koduväljaku toel eduseisu kasvatama. Meil olid omad võimalused, kuid erinevatel põhjustel jäid finaalist eemale Aleksander Oganezov ja Sten-Erik Lepp. Mul on hea meel, et väljakul võideldi ja ma ei andnud Viljandile karikat niisama kergelt.“

Kolmas koht läks Põlva Servitile, kes alistas pronksimatšis Aruküla SK 35:21 (17:8). Võitjate resultatiivseimad olid Hendrik Varul 8 ning Tõnu Jõks ja Henri Hiiend 5 tabamusega. Kaotajatele tõi Mihkel Vaher parimana 6 väravat, Andre Sild kogus isiklikku kontosse 5 tabamust.

Serviti peatreener Kalmer Musting: „Pärast kaotust poolfinaalis Viljandile polnud meil ennast raske kokku võtta. Mängisime üsna noore koosseisuga ja esitasime hea partii. Kui tihtilugu oleme eduseisus lohakaks muutunud, siis seekord suutsime oma taset lõpuni hoida. Jäime küll kolmandaks, aga võitu ihkavad ju kõik meeskonnad.“

Aruküla juhendaja Toivo Järv: „Kui mäng läks kiireks, siis hakkasime lihtsaid vigu tegema. Serviti ja Kehra vastu ongi meil nii kümneväravalised kaotused tavalised, seega ei juhtunud nüüdki midagi ebatavalist, aga oma hoolealuste esinemisega jäin mõlemal päeval üldjoontes rahule. Tore oli osa saada spordipeost, kuid eks ka loos soosis meid juba eelmistes ringides.“

Viljandis toimunud finaalturniiril said võõrustajad laupäeval poolfinaalis 31:30 (12:12) jagu Servitist ning Viimsi/Tööriistamarket oli 33:28 (17:11) üle Arukülast.

Meeskondade koosseisud:

Viljandi HC: Joel Urbel, Ott Varik, Kristjan Koovit, Vitali Vorobjov, Marko Peterson, Mikk Varik, Rasmus Ots, Sander Aasmäe, Karl Roosna, Robert Lõpp, Peeter Parik, Madis Parik, Lauri Ant, Karl Toom, Mark Lõpp, Kristo Järve, treener Marko Koks.

Viimsi/Tööriistamarket: Kaur Vahtrik, Harri Oberg, Ken-Kristjan Mäsak, Risto Kals, Priit Kotsar, Siim Saarend, Rasmus Peterson, Tarmo Ulla, Owe-Martti Lemsalu, Andero Kari, Priidik Neps, Andreas Suviste, Aleksander Oganezov, Sten-Erik Lepp, Siim Pinnonen, Siim Patrael, Arlo Talmar, Priit Poks, Rail Ageni, Risto Kütt, treener Ain Pinnonen, esindaja Kristjan Jääts.

Põlva Serviti: Jürgen Lepasson, Margo Piksööt, Raiko Rudissaar, Andreas Rikken, Kristjan Muuga, Hendrik Varul, Tõnu Jõks, Ardo Puna, Eston Varusk, Henri Sillaste, Denis Lõokene, Siivo Sokk, Alvar Tint, Pavel Turajev, Henri Hiiend, Carl-Eric Uibo, treenerid Kalmer Musting, Rein Suvi, esindajad Helen Raadik, Andres Neeme, Kaupo Kolsar.

Aruküla SK: Siim Normak, Rainer Reinsaar, Aleksander Tund, Rudolf Põld, Rauno Esop, Andres Pukka, Risto Kiil, Siim Soome, Jan Jürgen Veski, Kenneth Hütt, Andre Sild, Aleksander Kesküla, Timo Raukas, Mihkel Vaher, Rasmus Varik, Eduard Makejev, Siim-Sander Oja, treenerid Toivo Järv, Andrus Rogenbaum, esindaja Avo Möls.