Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Rail Ageni 8 ning Sten-Erik Lepp ja Siim Pinnonen 7 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Siimo Tänavots 7 ja Rait Ageni 6 väravaga.

Ühtlasi sai selgeks see, et Tapa play-offi ei pääse ning veerandfinaalpaarid moodustavad Viljandi HC - Aruküla SK ja Viimsi/Tööriistamarket - Valga Käval. Põlva Serviti ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper pääsesid otse poolfinaali, Audentes piirdub reglemendi kohaselt põhiturniiriga.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen: "Meil oli probleeme realiseerimisega. Kui oleksime kuuelt meetrilt poole rohkem ära visanud, võinuksid numbrid olla meie poolt vaadates veelgi paremad. Me ajasime mängu kiireks ja seetõttu tegime palju vigu. See probleem tuleb veerandfinaalideks lahendada. Me polnud Tapat tänavu nii suurelt võitnud, mis näitab, et oleme vormi kogumas."

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: "Mängu oli küll. Viimsi arvas, et saab võidu kergemalt kätte, aga jõudsime neile teise poolaja alguses järele. Siis panid nad peale agressiivse 5-1 kaitse ja tõstsid tempot. Meie noortele aga andsid füüsiliselt tunda eelmisel nädalavahetusel toimunud A-vanuseklassi meistrivõistlustlused. Teisel poolajal tegutses Viimsi puurisuul hästi ka endine Tapa puurilukk Artur Oganezov, kes oskas meie pealevisked ära aimata."

Tabeliseis 20. vooru järel: Põlva Serviti 36, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 36, Viljandi HC 30, HC Viimsi/Tööriistamarket 24, Valga Käval 11, Audentes 9, Aruküla SK 8, SK Tapa 6 punkti.