Eelmisel nädalal hooaja esimese võidu noppinud Viimsi jäi algul tagaajaja ossa. Mullu veel viimsilaste eest pallinud Otto Karl Kont avas skoori ja peagi juhtis Coop 3:1. Kodumeeskond jõudis viigini, et siis vastased uuesti kahe väravaga juhtima lubada. Siis tegi Viimsi aga 5:1 vahespurdi ning asus pärast Põlva käsipalli kasvandiku Taavi Tilgre tabamust 8:6 ette.

Viigiseisul 9:9 tuli neljaminutiline periood, kus mängust ei saanud kumbki tiim palli väravasse. Mathias Rebase täpne karistusvise ja sellele järgnenud Marken Järve kaks väravat andsid esmakordselt ühele meeskonnale kolmeväravalise edu – Coop juhtis 12:9. Viimsi peatreener Jarno Nurm kasutas minutilist mõttepausi ning seal räägitu mõjus.

Kolme minuti sees tabasid järjest Martin Adamson, Ott-Sander Rosin ja Rail Ageni ning oli Kalmer Mustingu kord meeskond arupidamiseks kokku võtta. Poolaja viimased viis minutit kuulusid Coopile 5:1 ja vaheajale mindi põlvalaste 17:13 eduseisus.

Juba avapoolajal neli tabamust kirja saanud Kont sattus teise pooltunni algul veel paremasse viskehoogu ja tema nelja värava toel sai Coop 22:16 juhtima. Viimsi võitles ja 46. minutiks jõuti Owe-Martti Lemsalu väravast lähedale – 23:24. Kont lõpetas Coopi kuueminutilise väravapõua ning Tõnis Kase viis põlvalased uuesti kolmega ette.

Võitlus jätkus ning Adamsoni ja Ageni tabamuste järel tuli Mihkel Vaheri käest üle pika aja jälle viik 27:27. Lõpuni mängitigi stsenaariumi järgi, kus Coop läks juhtima ja Viimsi viigistas ning viimane sõna jäi võõrustajate noorimale mängumehele. 18-aastane Mart Kallaspoolik viskas viimasel minutil 30:30 viigivärava!

Viimsi sai tabelisse neljanda punkti ja tõusis parema väravate vahe toel viimaselt kohalt, möödudes Aruküla/Audentesest. Adamson viskas seitse, Ageni viis ja Rosin neli väravat, Coopi poolel jäi üleplatsimehe Kondi arvele kümme tabamust. Kase lisas kuus ning Rebane ja Järv viis väravat.

Liigatabelis neljandal astmel paiknev Coop suurendas edu Viljandi HC ees kahele punktile. Mulgid peavad 11. vooru kohtumise pühapäeval võõrsil liidri HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi vastu. Põhiturniiri lõpuni jääb kolm täisvooru, siis jagunevad kaheksa meeskonda vaheturniiriks kaheks nelikuks.