Kohtumist viie minutiga 5:0 juhtima läinud Viimsi/Tööriistamarketi resultatiivseimad mängijad olid Siim Pinnonen 14 ning Rail Ageni ja Robin Oberg 7 tabamusega. Aruküla suurimateks skooritegijateks osutusid Rauno Esop 9 ja Mihkel Vaher 8 väravaga.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen: „Meie mäng kõikus. Kui võtta viimased 55 minutit, siis selle perioodi kaotasime ühega. Suure tõenäosusega kohtume taas veerandfinaalis ja seetõttu oleks tahtnud suuremat võitu saada. Nüüd jätsime neile rohkem lootust.“

Aruküla juhendaja Toivo Järv: „Me polnud mänguks valmis, kuid ka Viimsil oli veel üht-teist juurde keerata. Ei saa rahule jääda, sest lasime neil visata 36 väravat. Kohtumine siiski näitas seda, et nendega võib võrdselt mängida küll.“

Tabeliseis: Põlva Serviti 32 (18-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 30 (18), Viljandi HC 26 (18), HC Viimsi/Tööriistamarket 18 (18), Aruküla SK 11 (18), SK Tapa 5 (18), Audentes SK 4 (18) punkti.

Serviti, Kehra/Horizon Pulp&Paper, Viljandi ja Viimsi/Tööriistamarket jätkavad ülemises ning Aruküla, Tapa ja Audentes alumises vahegrupis.

Isekeskis peetakse kaks ringi, kuhu võetakse põhiturniiri punktid kaasa.