Tapal algas kohtumine täpselt nii kui eeldati – tasavägiselt. Noored võõrustajad töötasid tõhusalt kaitses, eriti osavad oldi vastaste tagaliinivisete blokeerimisel. Aruküla/Audentes oli ka muidu suurtes raskustes realiseerimisega, mitmel korral saadeti üks-üks olukorras pall posti või latti. Esimesena sai suurema kui üheväravalise edu Tapa, minnes Endrik Jaanise karistusviskest 14. minutil 8:6 ette.

Viigini külalised enne vaheaega ei jõudnud, samas ei saanud Tapagi enam kui kolmega ette, ehkki võimalusi oli. Kodumeeskond läks puhkepausile 14:12 eduseisus, pommitamisvõistlust pidasid Vahur Oolup ja Martin Kalvet, kes olid oma meeskonna kasuks visanud vastavalt kuus ja viis väravat.

Teise pooltunni alguski ei ennustanud veel ühe meeskonna selget skoorilist üleolekut. Üheks murdemomendiks võis olla 36. minut, kui Oolup kaheks minutiks eemaldati, ent Aruküla/Audentes ei saanud sisse karistusviset ja muudki rünnakud sumbusid pallikaotuste tõttu. Tapa hakkas vahet suurendama ega lubanud vastaseid enam ohtlikusse lähedusse.

Kodumeeskond sai kindla 32:23 võidu ning on nelja vooruga kogunud kolm punkti ehk sama summa, mis mullu terve hooajaga. Oolup viskas võitjate kasuks 11 väravat, Marten Saar lisas seitse ja Jaanis viis. Kaotajate poolel olid täpsemad Kalvet seitsme ja Andreas Parve nelja tabamusega.

Põlvas läksid vastamisi kohalik Coop ja HC Viimsi/Tööriistamarket. Kalmer Mustingu hoolealused tegid kodusaalis välkalguse ning kahe Mathias Rebase ja ühe Tõnis Kase tabamuse abil olid 3:0 ees. Seisult 5:2 spurtis omakorda Viimsi ja Ott-Sander Rosin viis külalised 13. minutil 6:5 juhtima.

Avapoolaja teisel veerandtunnil hakkas Coop eest libisema ning 25. minutil tuli Alfred Timmo viskest juba 15:10. Siis eemaldati põlvalastel kaks mängijat ja Viimsi kasutas võimaluse suurepäraselt ära. Pea poolte oma tiimi väravate eest vastutanud Mihkel Vaher tabas kaks korda järjest ning vaheajaks olid tablool numbrid 15:13.

Coop tegi riietusruumist platsile naastes sama eduka stardi kui kohtumise algul ning 36. minutiks juhiti 20:14. Hoolimata heast võitlusest, tõsiselt ohtlikuks Viimsi enam põlvalastele ei saanud ning Coop võttis 31:22 võidu. Timmo tabas kaheksa, Kase ja Rebane seitse korda, külalistel jäi Vaheri arvele kaheksa väravat, Rail Ageni lisas kuus ja Andre Sild neli tabamust.