Nagu eeldada võis, alustas kodumeeskond rahulike positsioonirünnakutega, samas kui külalised üritasid tempot kiiremaks ajada. Pärast 2:2 viigiseisu tundus viimane taktika paremini toimivat, sest Kaspar Leesi kahe resultatiivse kiirrünnaku vahele mahtus veel Nikita Jermaševitši täpne karistusvise ning Kehra oli kolme väravaga peal.

Viljandi puudulik mängupraktika – viimase seitsme nädala jooksul peeti vaid kolm kohtumist – tundus mõjuvat. Marko Koksi hoolealused tegid rünnakul palju praaki ja vähesedki visked pareeris edukalt Mikola Naum või lendasid pallid raamist mööda. Kehra hoidis mulke kümme minutit nullil ja põgenes 13:6 eduseisu.

Kolm minutit enne poolajavilet olid külalised ees 15:8, aga siis ärkas Viljandigi. Dmõtro Jankovski sunniti kahel korral palliga olles eksima ning avapooltunni viimased kolm väravat viskasid Raiko Roosna, Andrei Hapal ja Sergei Rodjukov – Kehra edu sulas vaheajaks 15:11 peale.

Teine poolaeg algas lausa uskumatult väravatevaeselt – kui kolm minutit oli mängitud, kasvatas Jankovski Kehra edu, ent järgmist külaliste väravat pidi ootama üle üheteistkümne minuti! Rasmus Ots tegi Viljandi väravasuul suurepäraseid tõrjeid ning 42. minutil tabas Kristo Voika seisuks 15:16.

Kehra kasvatas edu uuesti kolmele, kuid siis lahendas Hapal ühe minuti sees kaks kiirrünnakut ja seis oli 17:18. Naum võttis kolleegist eeskuju, tõrjus mitu viset ja Kehra 4:0 vahespurt otsustas mängusaatuse. Mulgid vähendasid veel vahet, kuid Kehra sai tähtsa võõrsilvõidu tulemusega 23:21.

Jankovski viskas võitjate kasuks seitse, Lees viis ning Martin Nerut ja Jermaševitš kolm väravat. Kodumeeskonna poolel läks Hapali nimele kuus tabamust, Voika ja Kristo Järve said kirja neli ning Rodjukov kolm väravat.

Järgmised kohtumised poolfinaalseeriates:

23.04. 19:00 HC Tallinn – Põlva Serviti
24.04. 19:00 HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – Viljandi HC
26.04. 19:00 Põlva Serviti – HC Tallinn
27.04. 19:00 Viljandi HC – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper

Teises poolfinaalseerias on esimene mäng samuti peetud ning seal alistas Põlva Serviti 27:21 HC Tallinna.