Väikese skooriga ja vägagi tasavägise finaali avapoolajal sai Soome meisterklubi mõneväravalise edu, aga ZTR tuli järgi ja vaheajaks oli seis viigiline 10:10. Teisel poolajal läksid ukrainlased esmakordselt kohtumist juhtima, aga kui nende väravavaht Aleksandr Popov platsilt eemaldati, lõi see hetkeks rütmi sassi ning tiitlikaitsja pääses ette 16:12.

Mängujuht Aleksandr Tilte vedamisel jõudis Balti liiga uustulnuk jälle viigini 16:16, ent siis algas liiga parimaks mängijaks valitud Teemu Tammineni šõu, kes viskas kolm väravat – kaks neist üle välja tühja võrku. Ukrainlased püüdsid vastata, ent mäng oli tehtud ja Cocks sai 20:18 eduga Balti liiga võidukarika teist aastat järjest. Tilte viskas mängu parimana 8 ja Tamminen 7 väravat.

Balti liiga parimaks snaipriks jäi vigastuse tõttu finaalturniiri pingilt jälginud ZTR-i tagamängija Aleksei Gantšev 82 tabamusega, Tamminen jõudis talle kolme värava kaugusele. Parima Eesti klubide pallurina lõpetas Serviti vasakäär Henri Sillaste ses arvestuses 7. kohal 61 väravaga, üks tabamus eespool Viljandi HC Kristo Voikast.

2016/17 Balti liiga lõplik paremusjärjestus:

1. Riihimäe Cocks

2. Zaporožje ZTR

3. Minski SKA

4. Põlva Serviti