Vooru kõige tasavägisemas kohtumises alistas Viljandi kodus Tapa 35:28 (20:13). Võitjate poolel olid hoos Kristo Voika 12 ja Ott Varik 11 ning kaotajatel Siimo Tänavots üheksa väravaga.

Voika jäi viljandlaste esitusega rahule. „Tegime korraliku partii ja nii võib seitsmeväravalise võidu üle head meelt tunda,“ ütles ta. „Meie jaoks oli tegemist hooaja esimese kodumänguga. Saalis käis meeskonda tervitamas ka abilinnapea, mis kannustas veelgi rohkem pingutama.“

Kahel eelmisel hooajal Meistriliiga suurima väravaküti tiitli pälvinud Voika viskas tänavu avakohtumises Värska Originaalile kuus väravat ning oli Tapa vastu juba poole resultatiivsem. „Paaris situatsioonis kiirustasin, aga üldiselt võin enda mänguga rahule jääda,“ hindas Voika etteastet Tapa vastu. Viljandil on välja kujunenud selged liidrid, kes hoolitsevad skoori eest. Kohtumises Tapaga viskasid Voika, Varik ja Robert Lõpp kolme peale 35-st väravast 29. „Loodame, et ka meie noored hakkavad ühel päeval mängu rohkem enda peale võtma,“ kommenteeris Voika.

Tapa väravavahi Margus Õuna sõnul said neile saatuslikuks enda vead. „Tegime esimesel poolajal valesöötude ja pallikaotuste näol 17 lihtviga. Vastane viskas 20-st väravast kümme kiirünnakutest,“ analüüsis Õun. „Kokkumäng meil ei toiminud ning see oligi peamiseks põhjuseks, miks Viljandile suurelt alla jäime.“

Õuna meelest ongi Tapa praeguseks murelapseks puudulik koostöö. „Füüsilisel vormil pole viga ning midagi ei jää ka individuaalsete oskuste taha,“ lisas Õun. „Aga me ei mängi meeskondlikult. See on hetkel Tapa peamiseks probleemiks.“

Hooaega alustas edukalt tiitlikaitsja Kehra/Daisy, alistades kodus Aruküla SK 32:21 (13:11). Võitjate resultatiivseim mängija oli Uku-Tanel Laast 12 ja kaotajatel Mihkel-Matteus Luik kaheksa tabamusega.

Võidukas oli ka tabelijuht Serviti, kes sai omal väljakul Värska Originaalist jagu 32:24 (19:11). Jevgeni Kravtšenko tõi Servitile kümme ning Raiko Rudissaar Värska Originaalile seitse väravat.

Meistriliiga kolmandas voorus kohtuvad Värska Originaal – Kehra/Daisy (27.09., kell 19.00), Tapa – Serviti (27.09., kell 19.00) ja HC Viimsi/Tööriistamarket – Viljandi (27.09., kell 19.00).