Võitjate suurimateks skooritegijateks osutusid Martin Adamson 10 ja Sander Sven Annula 8 väravaga. Kaotajatele tõid Martin Grištsuk 10 ja Karl Toom samuti 8 tabamust.

Tapa peatreener Elmu Koppelmann: "Tegutsesime meeskondlikult ja meil oli suur tahtmine ennast näidata. Olime kaitses agressiivsed ja liikuvad ning väravasuul toimetas hästi Margus Õun. Paraku jättis meil soovida vastupidavus ja kümneväravaline eduseis lõpus sulas, kuna hakkasime seda hoidma."

Audentese juhendaja Martin Noodla: "Teatud asjadega saime isegi paremini hakkama kui võidumängudes, ent seekord vedas meid alt realiseerimine, kuigi head viskekohad olid välja võideldud. Meie põhimeeste panus jäi küll tagasihoidlikuks, aga ka vastase väravavahi suurepärane töö, hea rünnakujoonis ning üldine mõtestatud tegevus olid need, mis Tapale võidu tõid."

Tabeliseis: Põlva Serviti 18 (10-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 16 (9), Viljandi HC 10 (9), HC Viimsi/Tööriistamarket 10 (10), Aruküla SK 7 (10), Audentes SK 3 (9), SK Tapa 2 (9) punkti.