Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Rait Ageni 8 ja Gert Trofimov 6 ning kaotajatel Kristjan Ojasaar 7 ja Rainer Kelk 4 tabamusega.

Tapa peatreener Elmu Koppelmann tunnistas, et võit tuli raskelt, sest rünnak lonkas. „Pääsesime alguses 9:3 ette, kuid siis lasime jala sirgu. Kokkuvõttes meie poolt mänguliselt nõrk etteaste, aga rahule võib jääda väravavahtide Margus Õuna ja Kristian Käbi tegevusega ning kaitsega, ent rünnakuga mitte. Poisid on väsinud ja jõulupuhkus kulub meeskonnale marjaks ära,“ nentis Koppelmann.

Audentese juhendaja Riho-Bruno Bramanis jäi vaatamata kaotusele oma mängijate esitusega rahule. „Meie eesmärgiks on pakkuda kõigile mängijatele häid kohtumisi ning nii said liidrid Andris Celminš ja Karl Toom puhkust. Vaatamata kaotusele jäin oma hoolealustega rahule, sest poisid täitsid treenerite poolt antud ülesanded. Treenime ja töötame selle nimel, et meie mängijad oleksid kahe aasta pärast Meistriliigas arvestataval tasemel tegijad,“ ütles Bramanis.

Tabeliseis 11. vooru järel: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 20, Põlva Serviti 20, Viljandi HC 18, HC Viimsi/Tööriistamarket 14, Valga Käval 5, Aruküla SK 4, SK Tapa 4, Audentes 3 punkti.