Serviti jätkab liiga ainuliidrina 20 punktiga, SKA jääb maha kahe silmaga. Kehralased on 7 punktiga kuuendal kohal.

Serviti polnud viimasel kolmel aastal Dragunast võõrsil alistanud, ent sel korral suudeti võrdsete vastaste mängus avapoolaja lõpul veidi eest rebida ja võideti see 15:13. Teisel pooltunnil ei lastud leedulasi lähemale kui kaks väravat ning kohtumine võideti 29:24. Dragunase lootustele nelja parema hulka pääseda andis kaotus väikese tagasilöögi, samas kui Serviti säilitas hea võimaluse põhiturniir esikohal lõpetada.

Põlvalaste resultatiivseim oli Klaipedas Ardo Puna 9 väravaga, sealjuures realiseeris ta kõik neli teisel poolajal visatud 7-meetri viset. Raido Peedomaa viskas 5, Tõnu Jõks ja Tauri Volt 4, Henri Hiiend 3, Siivo Sokk ja Gražvydas Sereicikas 2 väravat. Vastase parim oli Gražvydas Juška 8 tabamusega.

Reedel samas kohaliku Vitjazi alistanud HC Kehra/Horizon Pulp&Paper kaotas seekord mullusele Balti Liiga võitjale Minski SKA-le kõva võitluse järel. Eestlased alustasid mängu hästi ja olid veel poolajavileks ees 15:13. Ent võõrustajate võimas algus teisel poolajal – esimese kümne minutiga visati koguni 13 väravat kehralaste 6 vastu – andis juhtohjad SKA-le. Tiitlikaitsja võidunumbrid olid 35:28.

Üleplatsimehena viskas valgevenelaste kasuks Aleksei Hadkevitš 12 väravat. Kehra eest tegid skoori Viktor Skrypak ja Uku-Tanel Laast 5, Marko Slastinovski ja Rando-Juku Sirkas 4, Kaspar Lees ja Indrek Napsep 3 ning Jürgen Rooba ja Indrek Normak 2 väravaga. Täna õhtul on veel vastamisi Minski HC Vitjaz ja Riihimäe Cocks, homme on kavas täisvoor ehk neli kohtumist.

Pühapäevased mängud Balti Liigas:

13:00 Bresti HC Meškov – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (Brestis)

13:00 Minski SKA – Riihimäe Cocks (Minskis)

14:00 Klaipeda Dragunas – Riia Celtnieks/LSPA (Klaipedas)

15:00 Minski HC Vitjaz – Põlva Serviti (Minskis)