Balti liiga mulluste finalistide kohtumine Minskis algas võrdsete heitluses, ent võõrustajad kallutasid avapoolaja keskel kaalukausi endi suunas ning SKA läks vaheajale koguni 19:13 eduseisus. Allaandmismõtetega aga Serviti Valgevene-reisi ette ei võtnud ja vähendasid teisel kolmveerandtunnil pidevalt vahet, kuni Minski armeelaste kokku kuivas.

Lõpuvile kõlades olid tablool numbrid 31:31, mis tähistas Serviti jaoks esimest viiki Balti liigas pea kahe aasta jooksul. Viimati jagati punktid 2013. aasta märtsis samuti võõrsil Cocksiga. Põlvalaste resultatiiveim oli täna Ardo Puna 7 väravaga. Henri Sillaste ja Kristjan Muuga lisasid 6, Andreas Rikken 4, Pavel Turajev 3, Tõnu Jõks 2 ning Margo Pikksööt, Raiko Rudissaar ja Henri Hiiend 1 tabamuse.

Kehralased läksid Riihimäel küll Jevgeni Buinenko ja Kaspar Leesi visetest vastavalt 1:0 ja 2:1 ette, ent need olid ka viimased eduseisud. Pidevalt tagaajaja osas Jüri Lepa hoolealused kaotasid poolaja 13:15, jõudsid veel 17:17 viigini, ent enda kasuks mängu kallutada ei suutnud.

Eesti meistri poolel viskasid Buinenko ja Marko Slastinovski 7, Kaspar Lees 5, Dmitri Jankovski 4 ja Viktor Skripak 3 väravat. Palju pahandust tegid Kehra vastu Cocksi eestlased – nii Kristo Voika kui Marius Lepa arvele jäi 5 tabamust ning Antti Rogenbaum lisas ühe värava.

Päeva kolmandas mängus alistas Bresti HC Meškov kodusaalis Vilniuse VHC Šviesa 30:24 (13:13). Bresti meeskond tõusis selle võiduga ka Balti liiga uueks liidriks, olles kuue vooruga kogunud 8 punkti. Ülipõnev tabeliseis on aga jätkuvalt, sest vaid punktiga jäävad maha SKA, Cocks ja Serviti ning 6 punkti on tabelis HC Kehra/Horizon Pulp&Paperil.