Mulluste medalistide kohtumine Põlva Mesikäpa hallis algas Viljandi tagamehe Sergei Rodjukovi väravaga, kuid mõne minuti pärast olid võõrustajad ees 3:2. Tasavägise jätku asemel põrkusid külalised pea 20 minutiks Serviti kaitsemüüri ja puurivaht Eston Varuski vastu. Kui 23 minutit oli mängitud, juhtis tiitlikaitsja 13:2!

Viljandi jäi nädalavahetusel Jõudi esivõistlustel mängides ilma valgevenelasest võtmemängijast Andrei Hapalist ning suures kaotusseisus andis peatreener Marko Koks mänguaega noortele. Alles 14-aastane Aleksander Pertelson kasutas usalduse suurepäraselt ära – tema viskas mulkide neli järgmist väravat, kuid Serviti läks vaheajale 18:6 eduseisus.

Teine pooltund kulus Servitil eduseisu kasvatamisele, esmakordselt sel hooajal said platsile Jürgen Lepasson ja Martin Grištsuk ning värava lõpuks kirja tosin meest. Serviti 34:14 võidule aitasid Henri Sillaste, Ülljo Pihus ja Sergei Ljubtšenko kaasa viie väravaga, Viljandi poolel jäi Pertelsoni arvele neli, Rodjukov ja Mihkel Lõpp tabasid kolm korda.

Arukülas kohtusid eelmises voorus Viljandit üllatanud Aruküla/Audentes ning liigaliider HC Tallinn. Külalised said kiirrünnakuid hästi ära kasutades 5:1 algedu ja kuigi vaikselt vahe vähenes, lõppesid paljud arukülalaste üritused kas blokis või väravavaht Armis Priskuse kätes. 23. minutil tegi Tallinna joonemängija Rainer Kelk seisuks 12:7, kuid nüüd hakkas vahe hoogsalt kokku kuivama.

Rauno Kopli tabas kaks korda, Martin Kalvet korra ja Markus Meineri kiirrünnaku järel oli vahe minimaalne. Pealinlaste 14:11 võidetud avapoolaja järel asusid peaosadesse väravavahid – nii Priskus kui võõrustajate poolel Siim Normak tegid suurepäraseid tõrjeid. Esimesena jooksis täielikult kinni Tallinna rünnak ja Aruküla/Audentes asus 5:0 vahespurdi järel 38. minutil esmakordselt juhtima 16:15!

Järgmise värava viskasid Martin Noodla hoolealused aga 18 minutit hiljem ja selleks hetkeks oli Tallinn põgenenud kaheksaväravalisse eduseisu. Lõpuvile teatas täiseduga jätkava Tallinna 25:18 võidust. Uku-Tanel Laast, Enrico Anton ja Markus Viitkar viskasid võitjate poolel neli väravat, kaotajatest oli täpseim Kopli viie tabamusega ning Kalvet ja Markus Kask lisasid kolm väravat.

Täiseduga jätkavale Tallinnale järgnevad liigatabelis Serviti ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper viie punktiga. Viljandil, Põlva Coopil ja Aruküla/Audentesel on kaks silma ning homme kolmanda vooru viimases kohtumises vastamisi minevad HC Viimsi/Tööriistamarket ja SK Tapa on hetkel punktita.