Teise võidu järjest võtnud Audentese resultatiivseim mängija oli Martin Gristsuk kaheksa väravaga ning Tapale tõi Mihkel Keldoja parimana seitse tabamust.

Audentese peatreener Riho-Bruno Bramanis: „Käes on hooaja lõpp ja kuna teadsin, et poisid on väsinud, siis tegin rohkelt vahetusi. Meie meeskonnamäng toimis ning kontrollisime kohtumise käiku. Olen võidu üle õnnelik ja minu jaoks on tähtis just see, et meeskond areneb pidevalt edasi. Seetõttu võiks põhiturniiril ka neljas ring olla.“

Tapa juhendaja Aron Jaanis: „Audentese poisid on võrreldes meiega paremini treenitud ja nad eksisid seekord vähem. Meil on olnud pikk hooaeg, mis andis seekord tunda eeskätt väravavahi puhul, kellelt oodanuks rohkem tõrjeid. Aga meilgi olid omad võimalused olemas. Seda ka kohtumise lõpus, ent me ei suutnud neid ära kasutada.“

Tabeliseis 20. vooru järel: Põlva Serviti 39, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 35, HC Viimsi/Tööriistamarket 24, Viljandi HC 19, Aruküla SK 18, Värska Originaal 16, Audentes 7, SK Tapa 2 punkti.

Tulemus:

SK Tapa – Audentes 27:32 (11:15)

SK Tapa: Mihkel Keldoja 7, Martin Adamson 6, Siimo Tänavots 5, Mihkel Koppelmann 4, Rando Sein 2, Sander Annula 2, Marek Palmsalu 1.

Audentes: Martin Gristsuk 8, Karl Toom 6, Kristjan Ojasaar 6, Andris Celminš 4, Ingmar Kasuk 2, Markus Milling 2, Jarmo Vikat 1, Rasmus Varik 1, Tarvo Erimäe 1, Jesper Bramanis 1.