Teatavasti viis Suvi Eesti kuni 20-aastaste meeskonna tänavusele EM-finaalturniirile. Nüüd usaldas Eesti Käsipalli Liit talle esmakordselt meeste A-koondise peatreeneri ameti. Leping sõlmiti 1+1 aastaks.

„Otsus sündis kiiresti, kuudepikkust aega kaaluda ei olnud,“ naeris Suvi. „Muidugi mõtlesin, et äkki on koondise peatreeneri saapad mulle veel liiga suured, kuid süda ütles, et seda tööd ma ju armastan ja tahan teha,“ ütles ta, kinnitades, et kindlust annab ka teadmine, et teise treenerina tuleb appi Jaanus Rätsep.

Esimese asjana soovib Suvi kõigi koondislastega suhelda ja neilt plaanide kohta uurida. „Meeskonnas on ju noormehi, kellega mul on seni olnud väga vähe kokkupuuteid. Tahan nende kõigigi lähemalt tuttavaks saada,“ lisas ta.

Viimasel kuuel hooajal on rahvusmeeskonna tüüri juures olnud Kalmer Musting (2008-12) ja Jüri Lepp (alates 2012). Viimastes valiksarjades Lepa käe all edu ei tulnud ja nii otsustas alaliit nüüd pakkuda seda tööd Suvile.

Petseris sündinud 45-aastane Suvi oli 1990ndatel Eesti koondislane ja Põlva Serviti põhitegija. Alates 2006. aastast oli ta Mustingu kõrval Serviti abitreener.