„Loomulikult pole põhjust mingikski rahuloluks. Täna oli raske päev, jäime korralikult trammi alla,” sõnas koondise peatreener Rein Suvi, hääles kurbuse- ja pettmusenoot. „Vastased ületasid meid kõiges: reaktsioonikiiruses, tempos ja jõus. Neil tuli täna kõik välja ja vahe läks väga suureks. Võitja selgus üsna kiiresti. Poolajaks oli juba selline vahe, mida sellise klassiga meeskond naljalt maha ei mängi.”

Mängu algus oli Eesti meeskonna jaoks kui õudusunenägu: ükski nende vise sisse ei läinud, seevastu šveitslased viskasid meie väravavahist Rasmus Otsast mööda, nagu poleks teda ees olnudki. Kiiresti läksid nad ette 5 : 1, 9 : 5, 13 : 5... Poolajaks oli tablool 19 : 9. Suvi tegi ka vahetusi, kuid muutust need tuua ei suutnud. Etteheiteid on treeneril eelkõige põhimeestele: „Tuumik, kes mängu alustas, oleks pidanud selle olukorra paremini ära klaarima.”

Vastaste resultatiivseim oli paremäär Maximilian Gerbl seitsme väravaga. Eesti suurim skooritegija oli viie väravaga Kristo Voika, kolm väravat said kirja Mikk Pinnonen, Mait Patrail, Karl Toom ja Jürgen Rooba. Miinuspoolele tuleb kanda ka Pinnoneni trauma: mängu ajal vigastas ta selga ega saanud meeskonda enam aidata.

Sarja kokkuvõttes teenis Eesti ühe võidu ja kolm kaotust.