Tänavusel hooajal Luksemburgi meistermeeskonnas mänginud 30-aastane Lepp tegi esmakordselt õlale liiga novembrikuises mängus, kui õlavarreluu tuli liigesest välja. “Toona otsustasin erinevate Luksemburgi ja Prantsusmaa arstidega konsulteerides taastusravi kasuks, et otsustavateks mängudeks taas platsil olla. Teatud mõttes võtsin vastu riski. Osad arstid soovitasid kohe operatsiooni, kuid enamus soovitasid füsioteraapia ja spetsiaalsete harjutuste abil õlg mängukorda saada. Taastusravist paraku ei piisanud. Tundsin ennast juba küll suurepäraselt, kuid sain klubi aidata vaid kolmes mängus, kui ühes situatsioonis kordus jälle sama”.

Luksemburgis tehtud operatsiooni käigus paigaldati õlga kinnitused eesmärgiga hoida õlavarreluu stabiilselt liigesepesas, et vältida tulevikus sama asja juhtumist. “Arstide sõnul ei pea ma muretsema tippsporti naasmise pärast, kuid paranemine võtab aega 4-6 kuud.”

Igal juhul soovib Lepp taastusravi viia läbi Eestis ning siis otsustada, mis saab edasisest karjäärist. “Praegu on kõige tähtsam terveks saada. Siis otsustan, kas mängin profitasemel edasi, teen vaheaasta või lõpetan profikarjääri. Kõik variandid on huvitavad, kuid kõige enam paneb südame põksuma enda loodud käsipalliklubi HC Tallinn. Taastusravi ajal soovin Eestis keskenduda klubi arendamisele. Puhume suurema hoo sisse noortetöö laiendamisele Tallinnas ja selle lähiümbruses”.

HB Dudelange võitis ilma eestlaseta hiljuti Luksemburgi karikafinaalis 1500 pealtvaataja ees Red Boys'i 28:18. Poolfinaalis sai Dudelange 38:30 jagu Handball Esch'ist, kes jõudis koos SKA Minskiga Euroopa Challenge Cupi finaali.

Luksemburgi meistrivõistlused lõppevad mai lõpus - esikoha kindlustas eile endale Esch, kui hetkel teisel kohal olev Dudelange kaotas Handball Kjäerjengile 35:37.