Põlva Serviti jäi mängu algul võõrustajate vastu kaotusseisu – 3:5, 6:9 ja 10:12 – ent suutis poolaja siiski 16:14 võita. Teise poolaja algul lubati lätlastel viigistada, ent eduseisul 19:18 visati koguni kaheksa väravat järjest ning lõpuks saadi juba kindel 35:25 võit! Ardo Puna oli Serviti parim väravakütt 9 tabamusega, lisaks temale viskasid väravaid Gražvydas Sereicikas 7, Henri Sillaste ja Pavel Turajev 6, Kristjan Muuga 3, Siivo Sokk 2 ning Tõnu Jõks ja Tauri Volt 1 värava.

Kehralased viskasid küll läbi Marko Slastinovski kohtumise esimese värava, ent jäid siis tagaajaja ossa ning esimese poolaja lõpuks oldi taga 12:19. Erilises hoos oli avapoolajal soomlaste Niko Leikama, kes viskas viis väravat, neist kolm 7-meetri visetest. Eesti klubi tuli mängu tagasi ja jõudis kolme värava kaugusele (23:20), ent kodumeeskond pani oma võimsuse maksma ning noppis viienda võidu seitsmest kohtumisest tulemusega 36:26. Kohtumise resultatiivseim oli Cocksi Nico Rönnberg 9 väravaga, kehralastest viskasid Marko Slastinovski 7, Uku-Tanel Laast 6, Jürgen Rooba 4, Rando-Juku Sirkas ja Kaspar Lees 3 ning Viktor Skrypak, Indrek Normak ja Maksim Meier 1 värava.

Kui pool Balti Liiga põhiturniirist hakkab läbi saama, on Serviti nüüd kogunud 12 punkti ja jätkatakse teisel kohal, Kehral on tabelis 5 punkti. Vooru ülejäänud kaks kohtumist peetakse pühapäeval ja esmaspäeval, kui Minskis ja Brestis on vastavalt vastamisi Minski HC Vitjaz – Klaipeda Dragunas ja Bresti HC Meshkov – Minski SKA.