Poolte kokkuleppel Põlvas toimunud mängus olid Serviti resultatiivseimad Henri Sillaste 11, Ardo Puna 9 ja Kristjan Muuga 8 tabamusega. Esiliigaklubi TÜ/Glassdrive’i parimateks osutusid Gerrit Oberg 9 ning Klaus Peeter Rüütli 5 väravaga.

Korduskohtumine peetakse 26. novembril algusega kell 19 taas Põlvas Mesikäpa Hallis.

Käsipalli Eesti meeste meistriliigas sai Aruküla SK täna teistkordselt sel hooajal jagu SK Tapast, seekord kodus numbritega 35:26 (17:11).

Avapoolaja lõpus 5:0 vahespurdi teinud võitjate suurimateks skooritegijateks osutusid Siim Valdlo 7 ja Mihkel Vaher 5 ning kaotajatel Martin Adamson ja Sander Sven Annula võrdselt 7 tabamusega.

Aruküla peatreener Toivo Järv: „Tapa oli tahtmist täis ning nad mängisid hästi. Me olime alguses hädas realiseerimisega ja vahe ei tahtnud kasvada. Poolaja lõpus hakkasime kaitses rohkem pingutama ja puurisuul tegi häid tõrjeid Siim Normak. Teisel poolajal saime juba mänguaega kõigile anda.“

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: „Me ei suutnud enda rünnakujoonisest kinni hoida, kuid selle pealt teenis Aruküla kiireid. Samuti tegutses hästi nende väravavaht ning kokkuvõttes võib öelda, et vanemate meeste tarkus võidutses. Vigastuspausilt naasnud Annulast oli palju kasu, kuid ta pole veel oma endisel tasemel. Osaliselt saab teda mängus siiski kasutada.“

Tabeliseis: Põlva Serviti 12 (7-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 10 (6), Viljandi HC 10 (7), HC Viimsi/Tööriistamarket 8 (7), Aruküla SK 7 (8), Audentes SK 3 (7), SK Tapa 0 (8) punkti.