Tiitlikaitsja Serviti alustas koduses Mesikäpa hallis võimsalt, värav minutis tempoga ning juhtis kuuendaks minutiks 6:1, kusjuures paremäär Sander Sarapuu oli visanud neli väravat. Poolaja lõpul anti väravatempos veidi alla, ent vaheajaseis 28:11 tähendas siiski tänavuse hooaja uut rekordit – ükski meeskond pole poolajaga nii palju väravaid visanud.

Teine poolaeg mängupilti ei muutnud, vahepeal hoidsid võõrustajad külalisi kuival koguni 16 minutit! Serviti kirjutas hooaja rekorditeraamatusse veel kaks numbrit – suurima võidumarginaali ning enim ühes mängus visatud väravaid, olles Tapast lõpuks üle tulemusega 46:18.

Sarapuu arvele jäi 9 väravat, Hendrik Varul toetas 6, Martin Grištšuk, Raiko Rudissaar ja Henri Hiiend 5 tabamusega. Tapa ridades oli täpsemad meistriliiga parim snaiper Kaimar Lees 6 ja Gert Trofimov 3 tabamusega.

Mullune hõbe HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi suur võit päris sama suure vahega kui põlvalastel ei tulnud. Kehragi sai 6:1 ette, kusjuures Aruküla/Audentese esimene värav tuli alles 9. mänguminutil. Eriti tugevalt mängis Kehra poolaja lõpu, sest külaliste viimane platsilt visatud värav jäi 17. minutisse!

Avapoolaeg 18:4 võõrustajatele, mis tähendas Serviti rekordile vastupidist tipptulemust – ükski tiim polnud ühe pooltunniga nii vähe veel visanud kui arukülalased kolmapäeva õhtul. Teise poolaja esimese veerandtunni suutsid noored külalised aga mängu tasakaalus hoida, sest selle 15-minutilise perioodi seisuks jäi 9:9.

Siis libises Kehra jälle kaugemale ja sai lõpuks suure, 36:18 võidu. Kehra leegionärid olid heas hoos, visates viie peale 21 väravat. Abdel Djalil Machou ja Anton Borovski arvele jäi 6, Martin Nerutile ja Indrek Normakule 5 tabamust. Kaotajate poolel tabas Timo Raukas 5 ja Karl Martin Kiis 3 korda.

Serviti juhib avaringi järel täisedu 14 punktiga, Kehral ja Viljandi HC-l on 10, HC Tallinnal 8 silma. Järgnevad 7. vooru viimases mängus homme kell 19 Viimsis vastakuti minevad Põlva Coop ja HC Viimsi/Tööriistamarket vastavalt 6 ja 4 punktiga. Aruküla/Audentesel ja Tapal on tabelis üks viigipunkt.