Koduste meistri- ja karikasarjade peale juba 15. järjestikuse võidu võtnud Serviti alustas kiirete rünnakulahendustega ning kümnendaks minutiks oldi ees 9:4. Õigeaegne minutiline mõttepaus, mitu head tõrjet Mikola Naumilt ja viis minutit hiljem oli seis 9:8. Kodumeeskond vastas samaga – time-out ja viis vastuseta väravat!

Juba 22. minutil langes kehralastel rivist valgevenelasest joonemängija Anton Borovski, kes kolmanda kaheminutilise karistuse järel platsilt eemaldati. Et külalistel puudusid niigi Antti Rogenbaum, Uku-Tanel Laast ja Martin Nerut, siis jäi valikuvõimalusi vähemaks. Poolaja võitis Serviti 17:13, ehkki korraks oldi ka kuuega peal.

Võõrustajad kasvatasid teise poolaja algul eduseisu juba kaheksaväravaliseks. Kehrat üritas mängus hoida alžeerlane Abdel Djalil Machou, aga edukalt lülitusid ka noored pallurid. Nii viskas vaid 15aastane Sigmar Seermann kaks väravat järjest, tehes seisuks 22:17. Ent lähemale kui viis väravat kehralased ei jõudnud.

Nagu septembrikuiseski kohtumises, sai Serviti üheksaväravalise võidu – 34:25. Hendrik Varul, Roman Aizatullov ja Henri Sillaste viskasid võitjatele viis väravat, kaotajate ridades olid täpsemad Machou seitsme, Indrek Normak kuue ja Dmõtro Jankovski nelja tabamusega. Laupäeval kohtuvad samad meeskonnad karikavõistluste poolfinaalis juba Kehras.

Õhtu teine mäng kujunes vägagi ühepoolseks. Tapale ilma Kristo Järve ja vigastatud Vladimir Maslakita sõitnud Viljandi HC läks kiirelt eest – juba avapoolaja keskel oli vahe kümneväravaline. Poolaeg võideti 20:7 ja pooled Viljandi väravatest läks valgevenelaste arvele – Andrei Hapalilt kuus ja Sergei Rodjukovilt neli.

Teine poolaeg oli pigem mänguseisu vormistamine, mulgid said suureskoorilise 33:18 võidu. Hapal viskas kaheksa, Rodjukov ja Madis Parik kuus väravat, Tapal tabas Vahur Oolup viis, Mihkel Koppelmann ja Sten Reinvart kolm korda. Liigatabelis teiseks tõusnud Viljandit ootab nüüd laupäeval karikavõistluste poolfinaal HC Tallinna vastu.