Esmakordselt klubiajaloos nii kaugele jõudnud hannoverlased näitasid poolfinaalis lausa uskumatut kaitsemängu, lubasid Wetzlaril avapoolajal visata vaid neli väravat ning said kindla võidu. Patrail aitas meeskonda kahe värava ja kahe resultatiivse sööduga, kuid võitjate kangelane oli 17 tõrjet sooritanud väravavaht Martin Ziemer.

Finaalmäng algas võrdselt, kuid peagi libises Saksamaa viimaste aastate valitseja Löwen nelja-viie väravaga eest. Poolaja lõpul algatas Patrail pea ainuisikuliselt tagaajamise, tabas viimase viie minutiga kolm korda ning vaheajaks oli seis 13:11 Mannheimi klubi kasuks. Teisel pooltunnil suutis Hannover vahe korra minimaalseks vähendada, ent jäi lõpuks siiski nelja väravaga alla. Patrail viskas kuus väravat ja lisas ühe resultatiivse söödu.

"Löweni alistamiseks peaks pea kõik ideaalselt õnnestuma," sõnas Patrail klubi kodulehele. "Kahjuks meil pühapäeval nii ei läinud. Meil oli mängus liiga palju perioode, kus jäime kaitses natuke hiljaks või rünnakul möödaviskeid tegime. Kokkuvõttes polnud meie jaoks tegu siiski üldse mitte halva nädalalõpuga."

Hannover-Burgdorfi ajaloo esimesse karikafinaali juhtinud peatreener Carlos Ortega: "Õnnitlused Löwenile, aga meiegi tegime suurepärase mängu. Avapoolajal oli meil raske, aga suutsime mängu tagasi tulla. Mait tegutses väga hästi mängujuhina pärast Morten Olseni väljalangemist. Teisel poolajal oli meil võimalusi, aga lubasime Löwenil liiga palju kaugelt väravaid visata. Ka ei olnud meil vastust, kui nad seitsmekesi ründama hakkasid."