Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Dmõtro Jankovski 7 ning Kaspar Lees ja Kaimar Lees 6 väravaga. Kaotajate parimateks osutusid Siimo Tänavots 5 ning Gert Trofimov ja Martin Adamson 3 tabamusega.

Kehralaste treeneripingil istus seekord Jüri Lepa asemel Indrek Lillsoo ning pärast pikka vigastuspausi naasis väljakule Kaupo Liiva, kes viskas 5 väravat. Tapa jaoks oli tegemist hooaja suuruselt teise kaotusega. Hävitavamalt saadi lüüa eelmises voorus, kui Põlvas jäädi 28 väravaga alla kohalikule Servitile.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi treener Indrek Lillsoo: „Meil oli juba varem kokku lepitud, et juhendan nädal aega meeskonda ja nagu tulemusestki näha, siis on teinekord taolisest käigust kasu. Seekord polnud meil ka vigastustega probleeme. Mänguaeg sai meeste vahel võrdselt jagatud, kuid me ei eksperimenteerinud, vaid kindlal perioodil käis väljakul kindel koosseis ja see tõi tulemust. Vigastuspausilt naasis Kaupo Liiva, kes tegi kohe hea etteaste.“

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: „Seekord polnud meie poolt midagi ilusat. Meeskond tegutses tujutult ja väljakul puudus liider. Lisaks sellele keegi ei üritanudki enda kehvas mängus vigu leida ning esitasime teise kehva partii järjest. Tegemist võib olla vormi langusega, aga peame meeskonnaga koos maha istuma, et olukorda analüüsida.“

Tabeliseis: Põlva Serviti 28 (16-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 28 (16), Viljandi HC 26 (16), HC Viimsi/Tööriistamarket 20 (15), Valga Käval 9 (15), SK Tapa 6 (16), Audentes 5 (16), Aruküla SK 4 (16) punkti.