Kehralased olid enamuse avapoolajast raskustes, pärast 3:3 viigiseisu jäädi paaril korral kümne väravagagi taha ja pausile mindi 12:20 kaotusseisus. Kuidagi ei saadud hakkama kuus väravat visanud Moldova vasakukäelise tagamängija Vitalie Nenitaga. "Mängu algus ikka ehmatas meid, vastastel õnnestus kõik, mis nad ette võtsid ja meie kaitsemäng ei toiminud kohe kuidagi," tunnistas Kehra peatreener Indrek Lillsoo.

Ka teine pooltund ei alanud paremini, ent 16:26 kaotusseisult tehti 4:0 spurt ja lõpuvileks vähendati vahe neljaväravaliseks. Põhiturniirigi kaotuseta läbinud Cocks võtab kodrdusmängule kaasa siiski 34:30 edu. Enim pahandust tegi eestlastele Soome koondislane Nico Rönnberg, kelle arvele jäi 11 tabamust, neist koguni 8 teisel poolajal.

"Pisut avapoolaja lõpuski, aga eriti teisel pooltunnil leidsime oma kauaotsitud rünnakujoonise ja dikteerisime kohtumist juba ise," rõõmustas Lillsoo. "Nenita saime ka kinni, ent Rönnbergi mitte, ehkki teadsime tema ohtlikkust ju ette. Kokkuvõttes on kahetised emotsioonid – tulemusega ei saa rahule jääda, aga paraja portsu enesekindlust saime siiski juurde."

Kehra parimana viskas ukrainlane Dmõtro Jankovski 8 väravat. Uku-Tanel Laast lisas 7, Jorma Käsper 4, Antti Rogenbaum, Marko Slastinovski ja Kaspar Lees 3 ning Viktor Skrõpak ja Indrek Normak 1 värava.

Kordusmäng toimub nädala pärast Riihimäel. "Muidugi on tegemist Riihimäe kodusaaliga ja neil on neljaväravaline edu, aga usun, et meil on šanss. Täna nägime, et meil on olemas nii tase kui oskused ja oma tegemistesse uskudes võime siit veel edasi minna," vaatas Lillsoo lootusrikkalt järgmise laupäeva suunas.