Kehralased alustasid hästi – David Mamporia kahe ja Dmõtro Jankovski ühe värava toel juhiti 3:1, samas kui teisel pool platsi tegi häid tõrjeid Mikk Aasmaa. SKA tuli järele ning läks ettegi, aga 12. minutil viskas Andrei Vahnovitš rahvuskaaslaste vastu 5:5 viigivärava.

Valgevenelased tihendasid kaitset ning hakkasid rünnakulahendusi oluliselt kiiremalt otsima. Eriti võimsalt ründas jaanuaris Balti liiga konkurendi Zaporožje ZTR-i käest hangitud üle kahemeetrine ja vasakukäeline Bogdan Tšerkaštšenko. 5:9 kaotusseisus vähendasid Jankovski ja Uvis Strazdinš küll kaheväravaliseks, ent siis läks SKA eest.

Kehra oli suurtes raskustes heade viskekohtade leidmisega, SKA ründas aga kiirelt ja tõhusalt. 10:8 seisult tegid külalised 9:1 vahespurdi ning edu kirjutati juba kahekohalise numbriga. Poolajavileks juhtis SKA 22:11.

Teist pooltundi alustasid külalised viie vastuseta väravaga ning läks aega kuus minutit kuniks Kaspar Lees Kehra poolt skoori tegi. Mõlemad meeskonnad andsid ohtralt mänguaega noorematele palluritele ning väravatesadu jätkus.

Viis minutit enne lõppu oli seis 40:20 ja SKA võttis kindla 42:23 võidu. Päev enne mängu 18. sünnipäeva tähistanud Mamporia viskas Kehra kasuks kuus, Lees viis ja Sigmar Seermann neli väravat. Kogu kohtumise resultatiivseim oli Minski armeelane Nikita Vailupov, kes tabas seitse korda.

"Algus oli väga hea, aga siis vajusime ära. Kaitse ei pidanud täna üldse – avapoolajal lasta endale 22 väravat visata on ilmselgelt liig. Ja eks kõik ole omavahel seotud ehk kui rünnakul ei suuda efektiivne olla ja vastane tuleb kiirelt vastu, siis kaob kaitseski enesekindlus," tunnistas Kehra peatreener Kaupo Liiva.

"Pidime täna hakkama saama Janar Mägita, kes eile treeningule käele liiga tegi. Lisaks sai mängu ajal haiget Anton Borovski ning Dmõtro Jankovskigi selg pole päris korras. Ja SKA-l on samas kvaliteeti ikka väga palju, iga mees tuleb pingilt võimsalt ja lammutab," tunnustas Liiva vastasmeeskonda.

Balti liiga A-tugevusgrupis juhib Zaporožje ZTR 12 punktiga, järgnevad SKA 11, Klaipeda Dragunas 9, Põlva Serviti 6 ja Riihimäe Cocks 4 silmaga. Dragunasel ja Servitil on üks kohtumine, Cocksil koguni neli vähem peetud. Reedel kohtuvad Serviti ja Cocks Põlvas, mäng algab kell 18.